| ||||||||||
|
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Sigara Bırak Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ana linkimizde geçici problemeler olması durumunda aşağıda ki alternatif linkten indirebilirsiniz.. Sigarayı bırak doğa versiyonu !...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sigara Bırak telkin cd indir izle İstanbul Sigara Bırak nerededir kimdir Sigara Bırak çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sigara Bırak hipnoz Sigara Bırak olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sigara Bırak hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sigara Bırak kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ana linkimizde geçici problemeler olması durumunda aşağıda ki alternatif linkten indirebilirsiniz.. Sigarayı bırak doğa versiyonu !
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Kuş sesleri falan çok güzel olmuş yaa, çok teşekkürler. Baharın bu ilk günlerinde çok iyi geldi bu ![]()
__________________ Kardesim sen düsünceden ibaretsin Geriye kalan et ve kemiksin Gül düsünürsün gülüstan olursun Diken düsünürsün dikenlik olursun MEVLANA hayat ve algi arasindaki saat farki |
![]() |
![]() | #3 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ![]() teşekkürler ben sigarayı bıraktım 10 gün oldu.Ne yazıkki halen çok zorlanıyorum umarıö faydası olur. |
![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
57 Mesajinıza toplam 174 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() gerçekten çok iyi olmuş.sigara birakma doğa için teşekkürler. |
![]() |
![]() | #5 (permalink) |
2 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Selam formunuzun yeni üyesiyim ve sigarayı bırakmak isteyipte kendi irademle bunu başaramamış birisi olarak sizin yardımlarınızla bunu başarmayı umuyorum. Doğa su ve kuş sesleri hariç sigara bırakmakla ilgili diğer iki telkini indirebildim ve dinlemeye başladım ancak doğa, su ve kuş seslerini indiremedim, sanırım bu mp3'ü indirdiğimiz linkte bir sorun var, farklı bilgisayarlardan dememe rağmen ulaşıp indiremedim, dosya site üzerinde adresli, diğer bir file host sitesine upload edilmiş bir link te göremedim, dosyaya ulaşabileceğim bir link verebilirmisiniz ? teşekkür ederim. |
![]() |
![]() | #6 (permalink) | |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Link güncellenmiştir..Sigarayi biraktiktan sonra 21 gün içmeyenlere forumda kutlama partisi yapiyoruz.Haberlerinizi bekliyoruz.
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ | |
![]() |
![]() | #7 (permalink) |
2 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() İlginiz için çok teşekkür ederim. Mesajı attıktan 10 dakika sonra link'i yenilediğiniz için çok sağolun derhal indiriyorum. Umarım faydasını göreceğim bırakmayı başarırsam size bilgi vereceğimden şüpheniz olmasın saygılarımla iyi çalışmalar dilerim. |
![]() |
![]() | #8 (permalink) |
1 Mesajina 5 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Sitenizi şans eseri gördüm. Yaklaşık 20 dakikadır geziyorum ve hala şoktayım. Bugüne kadar bu tür bir site hiç görmemiştim. Tebrik ediyorum sizi. Başarılarınızın devamını diliyorum. ![]() Bu arada ufak bir not, yarından itibaren sigarayı bırakma çalışmalarına başlayacağım. Bakalım faydası olucakmı ![]() |
![]() |
![]() | #9 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() ![]() ewet ewet sitemiz gerçektende eşsiz.. ![]() sıgara konusunda bizde sizi tebrik ediyoruz...başlamak başarmanın yarısıdır..sevgiler... ![]() | |
![]() | #10 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sn suzzy, ben sigara içmiyorum ama bu su sesiniyle kuş sesi mükemmel bi ikili olmuşlar... ego suçluluk telkinlerini _düzenli olarak dinlemeye_ dün başladım... bu telkini de listeme ekleyip dinlememin bi sakıncası olabilir mi?
__________________ "Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir." |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Sigara Bırak Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ana linkimizde geçici problemeler olması durumunda aşağıda ki alternatif linkten indirebilirsiniz.. Sigarayı bırak doğa versiyonu !...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sigara Bırak telkin cd indir izle İstanbul Sigara Bırak nerededir kimdir Sigara Bırak çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sigara Bırak hipnoz Sigara Bırak olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sigara Bırak hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sigara Bırak kuantum düşünce kitap haberi