![]() |
Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu ana linkimizde geçici problemeler olması durumunda aşağıda ki alternatif linkten indirebilirsiniz.. Sigarayı bırak doğa versiyonu ! |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu Kuş sesleri falan çok güzel olmuş yaa, çok teşekkürler. Baharın bu ilk günlerinde çok iyi geldi bu tender45 |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu mlk34 teşekkürler ben sigarayı bıraktım 10 gün oldu.Ne yazıkki halen çok zorlanıyorum umarıö faydası olur. |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu gerçekten çok iyi olmuş.sigara birakma doğa için teşekkürler. |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu Selam formunuzun yeni üyesiyim ve sigarayı bırakmak isteyipte kendi irademle bunu başaramamış birisi olarak sizin yardımlarınızla bunu başarmayı umuyorum. Doğa su ve kuş sesleri hariç sigara bırakmakla ilgili diğer iki telkini indirebildim ve dinlemeye başladım ancak doğa, su ve kuş seslerini indiremedim, sanırım bu mp3'ü indirdiğimiz linkte bir sorun var, farklı bilgisayarlardan dememe rağmen ulaşıp indiremedim, dosya site üzerinde adresli, diğer bir file host sitesine upload edilmiş bir link te göremedim, dosyaya ulaşabileceğim bir link verebilirmisiniz ? teşekkür ederim. |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu Alıntı:
Link güncellenmiştir..Sigarayi biraktiktan sonra 21 gün içmeyenlere forumda kutlama partisi yapiyoruz.Haberlerinizi bekliyoruz. |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu İlginiz için çok teşekkür ederim. Mesajı attıktan 10 dakika sonra link'i yenilediğiniz için çok sağolun derhal indiriyorum. Umarım faydasını göreceğim bırakmayı başarırsam size bilgi vereceğimden şüpheniz olmasın saygılarımla iyi çalışmalar dilerim. |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu Sitenizi şans eseri gördüm. Yaklaşık 20 dakikadır geziyorum ve hala şoktayım. Bugüne kadar bu tür bir site hiç görmemiştim. Tebrik ediyorum sizi. Başarılarınızın devamını diliyorum. 25889 Bu arada ufak bir not, yarından itibaren sigarayı bırakma çalışmalarına başlayacağım. Bakalım faydası olucakmı ::) |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu Alıntı:
ewet ewet sitemiz gerçektende eşsiz.. blissy burada ilginizi çekicek bir çok konu hakkında bilgi bulabilirsiniz... sıgara konusunda bizde sizi tebrik ediyoruz...başlamak başarmanın yarısıdır..sevgiler... hismiley |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu sn suzzy, ben sigara içmiyorum ama bu su sesiniyle kuş sesi mükemmel bi ikili olmuşlar... ego suçluluk telkinlerini _düzenli olarak dinlemeye_ dün başladım... bu telkini de listeme ekleyip dinlememin bi sakıncası olabilir mi? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:13 AM. |