| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video içimden kopan duygular... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yanlış Bir Öyküdeyim Beni Yeniden Yaz | Facebook çok fazla üyem yok. ama bakabilirsin.. bana tuhaf gelen şey şu: paylaşımlarımı beğenen yok. yani bana geri bildirmiyorlar. ama profili açık olan üyelere girip bir bakıyorum beğenmedikleri o paylaşımları sayfalarında paylaşmışlar.!! :(:( ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #111 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010 Bulunduğu yer: MaNisA
Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Yanlış Bir Öyküdeyim Beni Yeniden Yaz | Facebook çok fazla üyem yok. ama bakabilirsin.. bana tuhaf gelen şey şu: paylaşımlarımı beğenen yok. yani bana geri bildirmiyorlar. ama profili açık olan üyelere girip bir bakıyorum beğenmedikleri o paylaşımları sayfalarında paylaşmışlar.!! :(:( üzülüorum...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Biri gelir sorarsa Beni sana sorarsa Gitti der misin? Gittigimi söyler misin? Gidiyorum ben sana Benimle gider misin? ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #112 (permalink) | ||
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2010 Bulunduğu yer: KARANLIK
Tesekkür: 314
340 Mesajinıza toplam 997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Herzaman iznim var sormana gerek yok. :) Alıntı:
Karşılık bekleme hiç birşey için üzülürsün :)
__________________ "Ben'im sihrim düşüncelerim..." | ||
![]() | ![]() |
![]() | #113 (permalink) |
340 Mesajinıza toplam 997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() . ![]() . Yol A çık ----------------------------------------------- Durma gönlünden bir yol aç "kendine", Boşa vakit geçirme hadi artık biraz eşele, Okadar zor değil inan, o karları biraz küre, Nereye çıkacak diye düşünme, söyledim ya, --------------------------------------------------"kendine" Bırak kollarını "O'na" müziğinin katmerli tonlarına, O'na yazılan şiirlerin dal derin satırlarına, Sallan bir öne bir arkaya, yada sağa... sola, Nereye çıkacak diye düşünme, söyledim ya, -------------------------------------------------------"O'na" "Ben" 3 harfim bak aynı "Sen" gibi,"Biz" gibi,"Aşk" gibi, Yolun sonunda anlarsın aslında "Bir" liğimizi, Asıl tek 1 harfiz,"O" kapsıyor her şeyin dışını... içini, Nereye çıkacak diye düşünme, söyledim ya, -----------------------------"Biz'e", hadi aç kendini. Ben'de Sen'sin Biz'de O'yuz sonunda yolun, Mesele O'nu anlamak bitmeden bu oyun, İnanki değecek bulduğun, açtığın yolda aradığına, Nereye çıkacak diye düşünme, söyledim ya, "Sana"... Hadi artık bak aslında, yol açık... Yol a çık.... ----------------------------------------------- namasteeee .
__________________ "Ben'im sihrim düşüncelerim..." |
![]() | ![]() |
![]() | #114 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010 Bulunduğu yer: MaNisA
Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() :) haklısın ama kimlerin okuduğunu merak ediyorum haliyle :)
__________________ Biri gelir sorarsa Beni sana sorarsa Gitti der misin? Gittigimi söyler misin? Gidiyorum ben sana Benimle gider misin? ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #115 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() . ![]() . ----------------------------------------------- Artı (+) ve eksi (-) elektrik akımının, bir pilin ayrı bölümlerinde... ampuldeki telde hasretle kavuşup... yanmak için beklediği gibi beklemeli bir insan, beklediği şeyi... Kavuştuğunda birlikte yanacağını bilebile... ----------------------------------------------- namasteeee .
![]() | ![]() |
![]() | #116 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() . ![]() . Bir bilsen Ben'im yaşadıklarımı, Terk edersin ıslak gözyaşlarını... Sen'de Ben'im gibi dilsiz kalır, Anlatamazsın tatdıklarını... Sanma ki O seni görmüyor, Bilmesende AŞK'ınla besliyor... Görsende görmesende Sen'den, Devasa kanatlar yükseliyor... ----------------------------------------------- namasteeee .
![]() | ![]() |
![]() | #117 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() . ![]() . ----------------------------------------- Gerçek dost; Sana Kırılamaz, Üzülemez... Eğer dostluğu gerçek değilse... Sen'den gelen en sert rüzgarda bile, Güçlü gibi gözüken devasa bir ağaç gibi, Kökünden sökülür, savrulur... Gerçek dost, senin fırtınalarında bir "çimen" olur, Esintine göre yamulur, sallanır ama kopmaz sağlam durur... Bunun adı "AŞK" ise bu çalkantılar normaldir... ;) "AŞK" İnsanın fiziğini bile alt/üst eder, sanki kişi delirir... Aşığı şair yapar, bazen küfürler bazende, şarkılar söylettirir... İnanki hiç birşey geri gitmez sonunda acı/tatlı insan pişer/gelirişir... ----------------------------------------- namasteeee .
![]() | ![]() |
![]() | #118 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() . Artık içemez oldum, çok koyulaştı bu dem... Bir garip haldeyim, ne yapıcam ben? Eksik kalmak nasıldır tatdınmı ?, Karanlıkta hiç renk gördünmü Sen ? ------------------------------------------ namasteeee Şener Canöz'ün Fotoğrafları | Facebook
![]() | ![]() |
![]() | #119 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Bulunduğu yer: Venüs
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Dizelerini çok özlemişim Namastee, dilerim hayatıda her şey yolundadır. Her şey gönlünce olsun, sen nasıl istersen öyle olsun:)
__________________ ![]() I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
![]() | ![]() |
![]() | #120 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Teşekkür ederim Allah herkesin gönlünden başka bişey vermiyor zaten, “Gül düşünür, gülistan olursun. Diken düşünür, dikenlik olursun” ------------------------------------Mevlana Celaleddini Rumi İlgine teşekkür ederim Bluepebbles...
__________________ "Ben'im sihrim düşüncelerim..." | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video içimden kopan duygular... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yanlış Bir Öyküdeyim Beni Yeniden Yaz | Facebook çok fazla üyem yok. ama bakabilirsin.. bana tuhaf gelen şey şu: paylaşımlarımı beğenen yok. yani bana geri bildirmiyorlar. ama profili açık olan üyelere girip bir bakıyorum beğenmedikleri o paylaşımları sayfalarında paylaşmışlar.!! :(:( ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi