| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
içimden kopan duygular...Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video içimden kopan duygular... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız . Gözlerin aklımda ruhun tenimde çakılı tadın dudağımda kalan yoklukta bir hiç yazılan dizeler söylenen şarkılar dilimde öksüz artık onlar babası olan ama "anasız" bir piç ! Bir başka yanıyor artık hasret tam şuramda uçamam gerek yok ki o tek ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #201 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2010 Bulunduğu yer: KARANLIK
Tesekkür: 314
340 Mesajinıza toplam 997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() . Gözlerin aklımda ruhun tenimde çakılı tadın dudağımda kalan yoklukta bir hiç yazılan dizeler söylenen şarkılar dilimde öksüz artık onlar babası olan ama "anasız" bir piç ! Bir başka yanıyor artık hasret tam şuramda uçamam gerek yok ki o tek kanata da yer altında Pembe mavi bulutların yağmurları altında ışıklar içinde arınsamda musalla taşında Uçan kıta lar gibiydi hayalllerim sana artık bak bir kuzgun tüyü oldu yer altında nekadar yakın olsanda artık bana gözlerimden akan kan olucak kalmadı ki yaş bir damla _____________________ benim sihirim düşüncelerim..
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ "Ben'im sihrim düşüncelerim..." |
![]() | ![]() |
![]() | #202 (permalink) |
340 Mesajinıza toplam 997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() . kalan kadarı yetecekmi ki ? yoksa bitecekmi sinemin sesi ? sessiz sedasız gidecekmi kuş gibi ? son bir soluk, son bir nefes ümidimdi artık ümidim bitti, sinem içinde eridi gitti yaşadığım kadarı bile inan bana yetti kabulümdür bu ömür artık yarım bitti bir nefes ümidimdi onuda verdim yitti _____________________ benim sihirim düşüncelerim..
![]() | ![]() |
![]() | #203 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() . boşlukta görünmez düşüncelerim düşünce anlaşılır değeri gülüşlerimin boşluğa düşen gülüşlerim var benim artık kalkamaz sana yemin ederim çok isterim inan... gülmek isterim, yani tebessümsüzdür artık hayallerim. gülüşlerim yokluk... hayallerim boşluk... artık kımıldamaz sabit ölü gözlerim. _____________________ benim sihirim düşüncelerim..
![]() | ![]() |
![]() | #204 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() . suç bilmeyene ceza hak olurmu... Hak ceza vermese suç olurmu... suçluyum/haklıyım... Hak buna ceza bulurmu ? _____________________ benim sihirim düşüncelerim..
![]() | ![]() |
![]() | #205 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() . Kainat tek nokta kaldı bana baktığında... Güneşler karardı nefesin beni yaktığında, Artık fikrimde kalmadı, kalmadı ki aklımda... Razıyım senden gelen bana, bir kum taneside olsa... ________________________ Ben'im sihrim düşüncelerim...
![]() | ![]() |
![]() | #206 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() . bakmadın uçurumun dibine tekrardan bir daha dönüpte... durdurdum dünyamı araya bir nokta koydum Sen geleceksin diye... Gel artık duy karanlık sesimi, diplerdeyim kağıtlar ve kalem elimde tam bir ölü sessizliğinde... _____________________ benim sihirim düşüncelerim..
![]() | ![]() |
![]() | #207 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() . Kahrolsun güneş yeter her sabah artık doğmasın, kırılsın çiçekler saplarından yerlerde parça parça, solsun sağda solda çalan melodiler, SUSSUN kapansın gömülsün yeter lanet olsun, dursun bu zaman artık, gecelerde ölsün... aklımın tahtında kurulmuş oturan hatıran, Sen'i hatırlatanları yok etsem hiçlik olur bana kalan... mademki duramıyor yürek cayır cayır yanmadan döşüme gömülsün kapşonlu adamdaki o koca tırpan ! _____________________ benim sihirim düşüncelerim..
![]() | ![]() |
![]() | #208 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() _____________________ benim sihirim düşüncelerim..
![]() | ![]() |
![]() | #209 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ufkunda beklettiğim hayaller, Gözlerimde söner sessizce... Rüzgarında dolan yelkenim, Direğim kopmak üzere... Sen'i içimde/dışımda, bir "an"da tattım, Sanki bin ömürü zamansız aştım... Artık yetmez ne yapsam, bekliyorum, Bıraktığın karanlıkta gözlerim kapalı yattım... Bilmezmişim aşk nedir, Sen'inle yandım, Görmezmiş gözlerim yokluğunda söndüm... Uyuşmuş tenim artık sanki ben öldüm, Kendimi Sen'in gül bahçene gömdüm... ------------------------------------------------ Ben'im sihrim düşüncelerim...
![]() | ![]() |
![]() | #210 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() . Kaç paraki mutluluk aşk pazarında zaten param da yok, cüzdanım da Kaçımız zengin ki şu aşk yolunda ne işim var benim cepleri delik yırtık pantolonla bu pazarda aşk sikke sikke göz yaşlarımda pazarın ortasında başım ellerim arasında aklımda bu satırları yazdıranın soluğunda _____________________ benim sihirim düşüncelerim..
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video içimden kopan duygular... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız . Gözlerin aklımda ruhun tenimde çakılı tadın dudağımda kalan yoklukta bir hiç yazılan dizeler söylenen şarkılar dilimde öksüz artık onlar babası olan ama "anasız" bir piç ! Bir başka yanıyor artık hasret tam şuramda uçamam gerek yok ki o tek ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi