| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video içimden kopan duygular... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız . Hayat son anlarda inanki bir garip lanet edip kendinden bitmek istediğinde son noktada sıfırlanırsın geçmişinle... yetişemeyeceğim anladım geleceğime yol veren yok bana bu hayat trafiğinde yetişemiyeceğim ben sirenler içinde... _____________________ benim sihirim düşüncelerim.....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #211 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2010 Bulunduğu yer: KARANLIK
Tesekkür: 314
340 Mesajinıza toplam 997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() . Hayat son anlarda inanki bir garip lanet edip kendinden bitmek istediğinde son noktada sıfırlanırsın geçmişinle... yetişemeyeceğim anladım geleceğime yol veren yok bana bu hayat trafiğinde yetişemiyeceğim ben sirenler içinde... _____________________ benim sihirim düşüncelerim..
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ "Ben'im sihrim düşüncelerim..." |
![]() | ![]() |
![]() | #212 (permalink) |
340 Mesajinıza toplam 997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() . Artık gündüzlerde karanlık, yarın olmayacak gecelerde başım ayaklarımla bir kayaların altında, karanlık derelerde renk yok ışık yok, gök kuşağı olan bu kalbimde/tenimde incir çekirdeği yüreğim, artık karanlık güneşler eritiyor içinde... _____________________ benim sihirim düşüncelerim..
![]() | ![]() |
![]() | #213 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() . ben sürekli bu duygularla haşır neşirim bi biri gelir, bir diğeri. İnan hepside birbirinden etkili alır biri bırakır yerin dibine, diğeri çıkarır beni geri vurgun yemem an meselesi değiştiricem bu gidişi açılır göz bebeklerim, kesilir nefesim damarlarım çatır çatır, çıkar dışa kemiklerim inan hepside birbirinden feci sanki yaşıyorum yeşildevi değiştiricem bu gidişi bir durup bir atan yürek bazen çift yaşar delideli birde bakarım durmaktır ençok istediği başka rengi yokmu derim sana ya siyah, ya beyaz der hep mal sahibi _____________________ benim sihirim düşüncelerim..
![]() | ![]() |
![]() | #214 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #215 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() . benmiyim yaşayamayan, yaşam mı yoksa bana yaban kalan... yok içimde ne sevinç ne heyecan, bitse artık bu ayrılık hep yalan... İçim de Sen... dışım da Sen... birde hüzün bak geriye kalan. _____________________ benim sihirim düşüncelerim...
![]() | ![]() |
![]() | #216 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() . duman çıkmaz yanan yerden yürek çıktı kor halinden aktı göğe alevlerden beklettin de geç kaldın Sen gayba daldı bitti beden ________________________ Ben'im sihrim düşüncelerim...
![]() | ![]() |
![]() | #217 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() . bir çözemedim yaşamayı, ne zormuş... yanlış zamanlarda doğru insanlar doğmuş, kural diye koyduğumuz kafeslerin içinde, hayat dediğimiz suda canlı canlı boğulmuş... . nerelerdeydin ? neden önceden gelmedin ? yoksa benmi acele ettim, Sen hep doğru yerdeydin...? sıkaaa... sıkaaa... çıkaramadım bu canı tenimden, gideceğim yere önceden, eşlik etmeyemi geldin ? . melekler kölendir, Sen nesin...? ________________________ Ben'im sihrim düşüncelerim...
![]() | ![]() |
![]() | #218 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() . nefes nefes çektim Sen'i içime, kayboldum heryer duman duman... adım adım aradım sesini ama, bulamadım Sen'sizlik bana kalan... iç içe birlikteyiz Sen'in ile sana nasıl bakıcam ben dışından... çok çok çekebilsem içime Sen'i, ama artık ben canımdan çıkıcam... ________________________ Ben'im sihrim düşüncelerim...
![]() | ![]() |
![]() | #219 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() . Ben artık eksik bir adam oldum, İçimde sen, hep sana doldum, Anlatılmaz hislerim yüzünden, Dilim çaresiz, kalbime kızar oldum... ________________________ Ben'im sihrim düşüncelerim...
![]() | ![]() |
![]() | #220 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() . Bak kalabalıkta insanlar hep yalnız, Yan yana belki ama, bir okadarda uzağız, İçimde bidünya renk çığlıklar atıyor, Ama yaşıyorum nasılsa kansız cansız... ________________________ Ben'im sihrim düşüncelerim...
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video içimden kopan duygular... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız . Hayat son anlarda inanki bir garip lanet edip kendinden bitmek istediğinde son noktada sıfırlanırsın geçmişinle... yetişemeyeceğim anladım geleceğime yol veren yok bana bu hayat trafiğinde yetişemiyeceğim ben sirenler içinde... _____________________ benim sihirim düşüncelerim.....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi