15-08-2008, 10:10 PM
|
#8 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: tadım tuzum kalmadı hiç... Alıntı: sertstyle Nickli Üyeden Alıntı
Teoman bence özel sektörü dene ama kpss konusunda yılma hepsi bir deneyim eğer kazanmayı gerçekten istiyorsan bunu yapabilirsin yani yüksek puanı alabilirsin ama kendini buna şartlandırma bence özel sektörde çalış bu sırada sınava tekrar hazırlan bak yılmassan eğer her şey çok daha iyi olucak aynı zamanda kendini sınırlandırmassan
sıkma kendini Allah bir kapı açıcaktır.. | umudunu kaybetmemeye çalış zor ama enerjini havesini kaybedince bi kere sonra toparlanması çok daha zor oluyo.sertstyle'a da katılıyorum bence de özel sektörü de dene,bi de ücretli öğretmenlik başvuruları başlar yakında,belki bilirsin ilçe milli eğitimlere form veya dilekçeyle başvuruyosun.sonra ilköğretimlerde ders vermeye başlıyosun ücreti çok tatmin edici değil fakat sana çok boş zaman kalır ve o sırada kpss denen illete de hazırlanma imkanın olur .ben de bu yolu denicem
sevgilerle
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM |
| |