| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
açıköğretim okuyacak varmı? benden başka :)Sınavlara Hazırlık Klubü ve Sınavlar Serbest Kürsü açıköğretim okuyacak varmı? benden başka :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selam arkadaşlar, 2008 de açıköğretim işletme fakültesine kaydımı yaptırdım, başka arkadaşlarımız varmı?... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sınavlar Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Sınavlar Serbest Kürsü nerededir kimdir Sınavlar Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sınavlar Serbest Kürsü hipnoz Sınavlar Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sınavlar Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sınavlar Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b> ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Earth
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() selam arkadaşlar, 2008 de açıköğretim işletme fakültesine kaydımı yaptırdım, başka arkadaşlarımız varmı? ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir. Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler< Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ![]()
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() İşletme değil ama, açıköğretim Halkla ilişkiler deyim ![]() Mümin ders çalışmak adına birbirimizi teşvik edelim. seni bilmem ama ben daha kitap açmadım hiç ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) | |
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... | |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() önce ertelemeyi bırak telkinini dinleyip derslerimizin başına oturmamız lazım periliçe ![]() biz çalışmadıkça ne dinlersek dinleyelim fayda etmez ders konusunda ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bende çalışmaya başlayamadım henüz. perilice58 kamu yönetimi mp3 lerini nerden indirdiğini söylersen çok sevinirim. |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b> ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Earth
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ben çalışıyorum günde iki ünite... toplam 4 dersim var. her gün bir ders, ve günün dersine göre sıradaki iki ünite...
__________________ Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir. Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler< Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) | |
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Yukardaki açıköğretime fare ile gel e- öğrenme portalı na gir oturumu aça tıkla gelen sayfada tc kimlik numaranı gir hangi fakültede okuyorsan bölümleri hangi dersi istiyorsan onu tıkla içine gir e sesli kitap deneme sınavları kitabın yazılı olarak tv programları hepsi var ben ordan indirdim bilgisayarıma dinliyorum sözellerde baya iyi oluyor.... kitaptan da takip edebilirsin birde o bölümde önceki yıllarda çıkan sınav sorularıda var ... iyi çalişmalar şimdiden .... Evet mumin arkadaşım tembelliği üzerinden atıp çalışmaya başladın sen tebrik ederim darısı bizlerin başina .... Sanemce ![]() benim derslerim : iktisada giriş , genel muhasebe , genel matematik üç dersim kaldı bu seneye ... ![]()
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... | |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 44
41 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bende işleme 3. sınıfım sınıfta kaldım bu yıl tekrar edeceğim 3 dersim kaldı ama hala çalışmaya başlamadım. muhasebe çok sıkıcı nasıl olacak bende bilmiyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tesekkür: 7
2 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bende işletme 3. sınıfa geçtim ama alttan 2 dersim kaldı ve daha hiç başlamadım 8 dersim var vermem gereken. "Nidanem" ablacım artık başlasak ders çalışmaya iyi olacak :) öptüm |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
acikogretim, aof, sorular |
| |
Sınavlara Hazırlık Klubü ve Sınavlar Serbest Kürsü açıköğretim okuyacak varmı? benden başka :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selam arkadaşlar, 2008 de açıköğretim işletme fakültesine kaydımı yaptırdım, başka arkadaşlarımız varmı?...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sınavlar Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Sınavlar Serbest Kürsü nerededir kimdir Sınavlar Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sınavlar Serbest Kürsü hipnoz Sınavlar Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sınavlar Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sınavlar Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi