| ||||||||||
|
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Sinema Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Pulp fiction :)...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sinema telkin cd indir izle İstanbul Sinema nerededir kimdir Sinema çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sinema hipnoz Sinema olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sinema hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sinema kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #31 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Pulp fiction :)
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #32 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 186
143 Mesajinıza toplam 538 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() benimde en sevdiğim film tıtanıc tir bu filmi tom hanksin oynadığı yeşil yol halloween ve jeepers crepeers serileri takip ediyor |
![]() | ![]() |
![]() | #33 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Bulunduğu yer: Bursa
Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Duygusal film olarak;Melekler Şehri,The notebook,Kasımda Aşk Başkadır,Not:Seni Seviyorum... Hayat Güzeldir filmi çok hoşuma gitmişti.Bir babanın soykırımı çocuğa oyunmuş gibi anlatması etkileyiciydi.Umudunu Kaybetme bir insanın eğer inanırsa neler yapacağını gösteren güzel bir filmdi.Click zamanın değerini anlamamızı sağlayan çok güzel bir filmdi.50 ilk öpücük sevgi için insanın neelr yapabileceğini gösteren güzel bir filmdi.Ölü Ozanlar Derneği hayat dersi veren filmlerden.Ayrıca Prestige,Dövüş Kulubü,V For Vendetta,Slumdog Milyoner,Geleceğe Dönüş serisi,Schindlerin Listesi,Leon... onlarda beğenerek izlediğim filmlerdi... |
![]() | ![]() |
![]() | #34 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 42
31 Mesajinıza toplam 137 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Benim en sevdiğim film birtane değil yazacaklarımı diğerinden ayıramıyorum hayatıma yön veren filmlerdir kesinlikle 1. Matrix 1 2. 13. kat (matrixe yakın konu) 3. Yüzüklerin efendisi
__________________ Efsaneler varlığa soru sormakla aşılabilir; Soru sormak aklın dindarlığıdır. HEGEL |
![]() | ![]() |
![]() | #35 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: kayseri
Tesekkür: 7
19 Mesajinıza toplam 94 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() leon esaretin bedeli maverick dost musun düşman mı (jean renonun başrolunu oynadığı acayip komik bir film karnıma ağrılar girmişti orjinal adı TAİS TOİ mutlaka bulun izleyin) ve tabiki en iyi filmlerden biri İYİ KÖTÜ ÇİRKİN bir de benim izlemeye doyamadığım Tony Gatlifin yönetmenliğini yaptığı ödüllü bir festival filmi var izlemenizi tavsiye ederim adı : VENGO |
![]() | ![]() |
![]() | #36 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bir çok film var beğendiğim ayırım yapmakta pek zor... daha çok akıl yoklayan filmleri beğeniyorum,biographi,tarih konulu ve başlangıcı ile sonunu tahmin edemediğiniz filmleri severim aile babası cennette aşk matrix serisi efsane kahraman odyssey shindlerin listesi ben hur avare beğendiğim filmlerden bazıları |
![]() | ![]() |
![]() | #37 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 30
30 Mesajinıza toplam 183 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() kesinlikle hayatımı değiştirdiğine inandığım ve tavsiye edebileceğim filmler : 1 - Amelie 2 - Hayat Güzeldir 3 - August Rush (Kalbini Dinle) özellikle tavsiyemdir!!! 4 - Umudunu Kaybetme 5 - İlk Aşk 6 - Son Ders : Aşk ve Üniversite 7 - 50 İlk Öpücük 8 - Kayıp Balık Nemo 9 - Aman Tanrım ve Aman Tanrım 2-Nuh'un Gemisi 10- Patch Adams 11 - Baskı (One Our Photo) 12 - Neşeli Ayaklar 13 - Bay Evet 14 - Click (Kumanda) 15 - Yeşil Yol
__________________ her gün güneş doğar!..yeter ki açık olsun perdeler! |
![]() | ![]() |
![]() | #38 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Öyle koca bir listenin başına 1 numaram budur demek çok zor.Ben de kısa bir liste vermekten yanayım: 1-Er Ryan'ı Kurtarmak 2-Schindler'in Listesi 3-Matrix Triology 4-Yüzüklerin Efendisi Triology 5-Piyanist 6-Mor Yıllar 7-Star Wars serisi 8-Ben Hur 9-1900 (bertolucci) 10-Çölde Çay 11-İngiliz Hasta 12-Benim Afrikam 13-Havana 14-Son İmparator 15-Alien I ve II 16-Ucuz Roman |
![]() | ![]() |
![]() | #39 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
müthiş bir film bence desuper
__________________ Herkes mutlu oluşunu kendinden bilir.Ama kendi hatamızla işler bozuldu mu bütün suç,bütün günah, kör talihindir. La Fontaine. | |
![]() | ![]() |
![]() | #40 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 71
16 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() benim beğendiğim filmlerin sayısıda bir hayli fazla listenin basında kesinlikle Esaretin Bedeli(bunu izlemeyen film izledim demesin) daha sonra 2-Kimlik 3-Şanslı Sleven 4-Davetsiz 5-Anestezi 6-Raydan Çıkanlar 7-Beyin Avcıları 8-Seven super |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Sinema Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Pulp fiction :)...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sinema telkin cd indir izle İstanbul Sinema nerededir kimdir Sinema çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sinema hipnoz Sinema olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sinema hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sinema kuantum düşünce kitap haberi