08-03-2007, 10:01 PM
|
#23 (permalink)
|
Administrators Atakan Sönmez
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Site Sahibinin Hikayesi Alıntı: begum Nickli Üyeden Alıntı
sevgili atakan,siteye yeni üye oldum...yukarıda çocukken okula giderkenki hislerinizi aynen ben de yaşadım.Bunu yalnız ben yaşadım sanırdım.Çünkü diğer arkadaşlarımın gözünde o endişeli bakışları görmezdim.ve ne garipki sanki gönül rahatlığıyla okula gitsem hazırlıksız yakalanır ve başıma kötü bir şey gelir gibi tuhaf da bir inancım oluşmuştu..hala bu duygudan kurtulmuş değilim..işe giderken hep bir endişe var..şef odasına çağırdığı zaman panik ve endişe ,otoriteden korkma hali devam ediyor.Zaman zaman omuzlarımın kasıldıklarını vücudumun gerginleştiğini hissediyorum..dünden beri ego güçlendirici scriptinizi dinliyorum..ancak akşamları evde olduğum için dün yaklaşık3 saat dinleyebildim.cd ye çekip uyurken de dinlemeyi planlıyorum..umarım faydasını görürüm...hizmetleriniz için teşekkürler...sevgiler | Hoşgeldiniz;
Ego ve Suçluluk birbirinin tammlayicisi olan telkinler.Buna kendine güven telkinide eklenebilir.Sadece ego yerine bu üçünü bir arada dinlemenizi öneririm.
Paylaşımlarınız içinde teşekkür ederim.
Gerçekten o iç huzursuzluğu halini bilirim.Okula giderken işe giderken hissedilen garip bir duygudur.Hele pazar akşamları maksimum düzeye çıkar.Sevdiğiniz bir dizi yada film izlersiniz.Sonra biter.Ertesi gün okul yada iş vardir.O tedirginlik hali yavaş yavaş gelmeye başlar.
Ben şimdi o duygunun tam tersini yaşıyorum.Yani güvende huzurlu ve rahat olma hali...
Konulara gelen yanıtlar için öneriniz üzerine bir bakacağım panelde böyle bir ayar var mi diye.
Tşkrler. |
| |