| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sitenin Gelişimi ile İlgiliHikayelerimizi Anlatalım ve Site Sahibinin Hikayesi Sitenin Gelişimi ile İlgili Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Özellikle önümüzde ki bu iki hafta kendi özel işlerim nedeni ile sitede yapmayı düşündüğüm yenilikleri yapamayacağım. Ondan sonra daha hızlı bir döneme gireceğiz.Çünkü siteye daha çok vakit ayırabileceğim.Benim nispeten daha az vakit ayıracağım bu dönemlerde özellikle sizlerin katkılarınız daha ön ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Site Sahibinin Hikayesi telkin cd indir izle İstanbul Site Sahibinin Hikayesi nerededir kimdir Site Sahibinin Hikayesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Site Sahibinin Hikayesi hipnoz Site Sahibinin Hikayesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Site Sahibinin Hikayesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Site Sahibinin Hikayesi kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Özellikle önümüzde ki bu iki hafta kendi özel işlerim nedeni ile sitede yapmayı düşündüğüm yenilikleri yapamayacağım. Ondan sonra daha hızlı bir döneme gireceğiz.Çünkü siteye daha çok vakit ayırabileceğim.Benim nispeten daha az vakit ayıracağım bu dönemlerde özellikle sizlerin katkılarınız daha ön plana çıkıyor. Bu arada son bir ayda meydana gelen gelişmelerden bazılarını sizlerle payaşmak isterim.. *Bir danışmanlık firmasından subliminal konusunda seminer vermem için teklif geldi.Şu an için olmasada ileride böyle bir çalışma yapabileceğimi bildirdim.Gerçekten oldukça verimli çalışmalar olabilir bu konuda. *Kişisel gelişim dergisi Ritmotrans'a sayfalarında yer vermek istedi.Onunla ilgilide ileride bir çalışma yapılabilir. *Sitemizde çevirisi yapılan telkinler Bilinçli Hipnoz Başkanı Eşref Müezzinoğlu tarafından yararlı bulundu kendisinin yeni kitabında isim verilerek yayınlanacak. Özellikle 2 hafta sonra yani şubattan itibaren site ile daha fazla ilgilenebileceğim bir çok yenilikler olacak. Herkese katılımlarından ötürü teşekkür ederim.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: Stuttgart
Tesekkür: 36
13 Mesajinıza toplam 73 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Atakan Bey tebrik ederim.Bunlari duymak cok sevindirici. ![]() Daha fazla kitlelere ulasmaniz dilegiyle.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Site ile ilgili bu yazdıkların yani gelişmeler çok sevindirici atakan abi. biz sen yokken siteye katkıda bulunuruz tabiki.ben 1 haftadır özel işlerimden dolayı hiç giremedim ama çok özledim gerçekten siteyi ŞİMDİ BÜTÜN OKUYAMADIKLARIMI OKUYORUM ve bi aksilik çıkmazsa artık hergün uğrar ve bişeyler paylaşmaya çalışırım zamanım olduğu sürece ![]()
__________________ Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur! |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Teşekkür ederim Mügee Edbeer ve Dost78...Sizlerin katlımları ile çok daha iyi paylaşımlara ulaşmak dileklerim ile..
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Bulunduğu yer: Eskişehir
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba, Bu gelişmeler harika ![]() Bu bilgileri bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
__________________ TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE... Değişmeyen Tek Şey Değişimdir |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
31 Mesajinıza toplam 114 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() gelişmeler çok güzel.daha çok insana yardım edebileceksiniz.daha iyiye de gideceginden eminim.basarılar atakan bey |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
94 Mesajinıza toplam 280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Hayırlı olması dileği ile.... İyi bir gelişme ocağı ve hakettiği ilgiyi alacağı inancındayım. Sevgi ve saygı ile... |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2007
1 Mesajina 7 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Atakan bey sizi tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.. ![]() ayrıca bu paylaşım ücretsiz olduğu için çok teşekkür ediyor ve paylaşımlarınızın devamını bekliyorum ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tesekkür: 3
56 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Atakan bey sizi tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
1 Mesajina 8 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() merhaba...Atakan Bey ,bende memnuniyetimi dile getirmeden edemedim...herşeyiyle dolu dolu bir site olmuş...internette zaman geçirmeyi pek sevmem ama sayenizde bilgisayarın başından kalkamıyorum...başarılarınızın devamını dilerim... ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Site Sahibinin Hikayesi Sitenin Gelişimi ile İlgili Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Özellikle önümüzde ki bu iki hafta kendi özel işlerim nedeni ile sitede yapmayı düşündüğüm yenilikleri yapamayacağım. Ondan sonra daha hızlı bir döneme gireceğiz.Çünkü siteye daha çok vakit ayırabileceğim.Benim nispeten daha az vakit ayıracağım bu dönemlerde özellikle sizlerin katkılarınız daha ön ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Site Sahibinin Hikayesi telkin cd indir izle İstanbul Site Sahibinin Hikayesi nerededir kimdir Site Sahibinin Hikayesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Site Sahibinin Hikayesi hipnoz Site Sahibinin Hikayesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Site Sahibinin Hikayesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Site Sahibinin Hikayesi kuantum düşünce kitap haberi