| ||||||||||
|
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı Sinirli Gergin Olma Hali Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: lerzan Nickli Üyeden Alıntı Alıntı: cnb Nickli Üyeden Alıntı sebepsiz yere yooooooooooo... hele de sebepliler gobek atarken aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))[youtube=425,350]GZW4B4j69uE[/youtube]lale, etterna, emel'i bi gun boylesine yeter yeter diyene kadar gobek atmaya davet ediyorum. ne sinir kalir ne sebep serilinceye kadar yere ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı telkin cd indir izle İstanbul Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı nerededir kimdir Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı hipnoz Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) | ||
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
ben iki günde bi bööle kurtları dökerimde yoksa batar kurtlar...ooohh yandan yandaannn...çok tatlılar bunlar yaaaaaa.. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
29 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Evet, sinirlilik hali bende de hissedilir derecede var... Ani tepkilerim oluyor.. Mesela, benim düşüncelerime aykırı olan şeylerle karşılaştığımda susardım önceden.....artık susmadan cevap veriyorum... Daha net cevaplar veriyorum... Acaba kızarmı bana ne düşünür ne der falan düşünmeden pat pat söyleyiveriyorum... Ben de şaşırıyorum bu tutumuma... yine de suçluluk telkinini listemden çıkarmayı düşünmüyorum... önceden sustuklarıma saysınlar .... ![]()
__________________ Zirvesine Göz Diktiğim Dağlara Bak...Ayağıma Takılan Çalılara Bak!!! |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
16 Mesajinıza toplam 75 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben de kendimde bu etkinin doğruluğuna inanıyorum.normalde tepki vermeyip zaman zaman aklımı kurcalayacak olan 4,5 konuda çok ani ve sert tepkilerim oldu.daha sonra düşününce bunun aslında olması gereken olduğunu hissettim super dinledikçe beni şaşırtmaya devam ediyor telkinler.bakalım daha ne değişiklikler olacak ![]() benim en çok hoşuma giden değişiklik genel duruşumda ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: İstanbul
11 Mesajinıza toplam 48 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
5 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Telkinleri düzenli olarak dinlemeye başlayışımın 10. günü.Bugün işyerinde acayip sinirli olduğumu farkettim.Daha önce bu durumlarla karşılaşmış olsaydım,içme atardım,sesimi çıkarmazdım.Ama bugün öyle tepkiler vermişim ki,etrafımdakiler benim hareketlerim karşısında sus pus oldular ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
13 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bende de bu sinirlilik hali var ama ben listemden ego güçlendirmeyi çıkardığımda rahatladım şimdi suçluluk ve sınav stresini dinliyorum. doğru mu yapıyorum acaba? |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: İstanbul
11 Mesajinıza toplam 48 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() daha önce bahsettğim gibi sd dinledim uzun bir süre. Kendimi tanıyamamaya başladım desem yeridir. Saldırgan bir hal aldım. Sözünü esirgemeyen herkesi tersleyen bir yapım oldu fena asileştim :D etrafımdakilerin benden neler çektiğini bir ben bir onlar bi de Allah biliyor. Neyse şimdi iyiyim huzurluyum. Ama artık o telkini dinlemeye korkar oldum :) |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
2 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Dün başladım telkinlere. Ve bu sabah kalktığımda anneme yaptığı birşeyden ötürü ani ve çok sert bir tepki verdim. ![]() Annem de biraz sinirli ve gergin bir insandır. O da aynı şekilde yanıt verince, evde kavga bile çıktı. Neyse ki kolayca toparlayabildik ![]() ![]() Saflığımdan ve kendime güvensizliğimden kim bilir kimler yararlandı.. ağla Ama artık biliyorum ki görüşlerimi ve tepkilerimi dışarı tıpkı içimden dilediğim gibi sert ve kararlı bir şekilde belirtebileceğim. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tesekkür: 4
9 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Artık payalaşmak istiyorum ewt bende biraz daha sinirli ve gergin hissediyorum ama bu süper bi duygu, ![]() Bir şey sormak istiyorum.suçluluk ve ego 15 gün oldu suçluluğu çıkarıp kendine güven telkini koymayı düşünüyorum nasıl olur sizce, dusun ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar escecey.. güzel gelişmelerine çok sevindim.. hep iyiyiye doğru yol alman dileklerimle.. super suçluluğu eğer istiyorsan çıkartabilirsin ama belli rutinlerle dinlemeye devam etmeni öneririm.. ![]() mesala gün aşırı ya da bir hafta dinle dinle bir hafta dinelem gibi.. en uygun olan yola kendin karar vereceksindir.. ama suçluluk çok önemli ve etkili bir telkin.. mümkün olduğunca dinlemeye gayret edin.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...50279#msg50279 ![]() http://www.hayatimdegisti.com/forum/...54876#msg54876 ![]() sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı Sinirli Gergin Olma Hali Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: lerzan Nickli Üyeden Alıntı Alıntı: cnb Nickli Üyeden Alıntı sebepsiz yere yooooooooooo... hele de sebepliler gobek atarken aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))[youtube=425,350]GZW4B4j69uE[/youtube]lale, etterna, emel'i bi gun boylesine yeter yeter diyene kadar gobek atmaya davet ediyorum. ne sinir kalir ne sebep serilinceye kadar yere ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı telkin cd indir izle İstanbul Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı nerededir kimdir Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı hipnoz Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı kuantum düşünce kitap haberi