| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tepkileriniz Daha Net mi AnketiTelkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı Tepkileriniz Daha Net mi Anketi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Yakında Subliminal Workshop eğitimlerimiz olacak İstanbul'da.. Bu eğitimlerimize de bekleriz. Bu eğitimlere ben de talibim bu arada. Umarım bizlerin de bilgisi olur.... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı telkin cd indir izle İstanbul Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı nerededir kimdir Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı hipnoz Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı kuantum düşünce kitap haberi
|
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #51 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 5,442
239 Mesajinıza toplam 759 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() Dönmektir sanırsın marifet. Arş dönüyor,yıldızlar dönüyor dersin : zahiridir gördüğün, zahirde dönersin. Marifet dönmek değil bulmaktır. Bilesin... Hz.Mevlana.... | |
![]() | ![]() |
![]() | #52 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben hepsini bir arada dinlemeye başladım.acaba bir zararıolur mu? bu ikincigünüm.Burada anlatılanları okuyunca beni bayağı ürküttü.Çünkü ben uysal ve uyumlu bir kişiydim.İçimde bir otokontrolüm fazladır.Şimdi bunlar değişirse acaba daha mı kötü olacak benim için diye endişeleniyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #53 (permalink) | |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. | |
![]() | ![]() |
![]() | #54 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 851
418 Mesajinıza toplam 1,764 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Telkinlerin hepsinde pek istikrarlı değilim.Ama mutluluk telkinini hiç bırakmadım.İlk başta tekrarlanan kuş sesi beni rahatsız etmişti.Birşey hissedemiyordum.Şimdi her yürüyüşe çıktığımda doğa sesleri eşliğinde,sıra mutluluk telkinine geldiğinde resmen bir freshlik geliyor, rahatlıyorum.İçim şenleniyor..Artık engellere takılmadan faydasını gördüğümü düşünüyorum..Hazırlayanların ellerine sağlık diyorum...
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #55 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2011
Tesekkür: 114
108 Mesajinıza toplam 276 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() telkinleri dinlemeye başlayalı 2 hafta oldu bugünle birlikte . 1 haftadan beri ağlıyorum kendimi yanlız hissediyorum sanki etrafımda kimse yokmuş gibi geliyo ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #56 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2011
Tesekkür: 114
108 Mesajinıza toplam 276 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() arkadaşlar dinlediğim telkinler ego , kendine güven ve suçluluk |
![]() | ![]() |
![]() | #57 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2011
Tesekkür: 10
8 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Telkinlere ilk basta sucluluk duygusu ve ego guclendiriciyle basladim daha sonra ozel telkinlerden dinlemeye basladim ( takintilardan kurtul) 2 3 senedir ilk basta hastalik takintisi olmak uzere bir cok takintili dusunceye sahiptim. Takintilarim tamamen gecti mi hayir bazi gunler kendimi cok daha iyi hissediyorum bazen de eskiden kalma beni uzen seyler gozumde canlaniyor ama telkinleri her gun dinlemeye devam edicem cunku degisimi farkindayim ![]() Insanlarla konusurken, fikirlerimi soylerken belirgin bir fark var. Daha onceden hareketlerim ve tepkilerim insanlarin dusunceleriyle sekil alirdi onlar ne dusunur diye hareketlerimi ve soyleyeceklerimi planlardim Ama smdi boyle degil icimden gecenleri ozellikle profesyonel ortamlarda ( is toplantilari) hic cekinmeden ve ustunde dusunmeden soyluyorum ![]() Insanlarin dusundukleri de belli bir seviyeden sonra beni ilgilendirmiyor Bu harika bi sey ozellikle takintilari olan biri icin :) ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #58 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sizin adınıza çok sevindim Timetoflyhigh. ![]() Gelişimleriniz ve böyle pozitif değişimleriniz daimi olsun. Sevgiler. ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #59 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2011 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 210
80 Mesajinıza toplam 242 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Olumsuz düşünemiyorum çok tuhaf :D:D:D |
![]() | ![]() |
![]() | #60 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() BU SİTEYİ TANIDIĞIM GÜN HAYATIMIN DÖNÜM NOKTASI....23/04/2010 TELKİNLERİ DİNLEMEYE BAŞLADIĞIM GÜN HİÇ UNUTAMAM....İLK ZAMANLAR YAN ETKİLERİ VAR ANCAK İNANIN HEPSİ GEÇİCİ AMA HEPSİ BİR SÜRE SONRA ASLAAA NEGATİF OLAMIYOSUNUZ.... ASLA OLUMSUZ DÜŞÜNEMİYORUM TEPKİLERİM NET ÖFKEMİ KONTROL EDEBİLİYORUM AYRICA ÖFKELENMİYORUM :) AYAKLARI YERE BASAN KENDİNE ÖZ GÜVEN DUYAN KENDİNE DEĞER VEREN BİR BİREY OLDUM KENDİ GÜCÜMÜN FARKINDAYIM GECE KABUSLARIMDAN KURTULDUM KIRMAMAK ADINA ALTTAN ALMAYI BIRAKTIM YILLARDIR SÖYLEYEMEDİĞİM HERŞEYİ SÖYLÜYORUM AFFETMEYİ ÖĞRENDİM MUTLULUĞUN KENDİ SEÇİMİM OLDUĞUNU ÖĞRENDİM ÖZEL TELKİNLERLE KABUSUM OLAN TERLEMEYİ %90 ORANINDA AZALDI BİTMEK ÜZERE.... TOPLULUK KARŞISINDA O KADAR RAHATIM Kİ ANLATAMAM ESKİDEN GERGİN ENDİŞELİ TERLEYEN BİR KİŞİYDİM YILLARCA NE KADAR YÜK TAŞIMIŞIM SIRTIMDA ![]() BANA KATTIKLARI SAYFALAR DOLUSU.....KELİMELERLE İFADE EDİLEMEZ ![]() SAYIN ATAKAN BEYE VE EMEĞİ GEÇEN ADINI BİLMEDİĞİM TÜM KİŞİLERE SONSUZ ŞÜKRAN DUYUYORUM DİLERİM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı Tepkileriniz Daha Net mi Anketi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Yakında Subliminal Workshop eğitimlerimiz olacak İstanbul'da.. Bu eğitimlerimize de bekleriz. Bu eğitimlere ben de talibim bu arada. Umarım bizlerin de bilgisi olur....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı telkin cd indir izle İstanbul Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı nerededir kimdir Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı hipnoz Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı kuantum düşünce kitap haberi