![]() |
Ynt: Sosyal Fobi Doğa Versiyonu Merhabalar, yahu bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. SF Doğa seslerini indirecektim ama rapid'ten yükleyemiyorum, ben 4 karakter yazabiliyorum ama o 5-6 karakter koymuş, dolayısıyla download dediğimde tekrar deneyin diyor, nasıl iş anlamadım |
Ynt: Sosyal Fobi Doğa Versiyonu Alıntı:
bende de aynı oluyor rapidden indirmek istediğim herşeyde.... garip gerçekten dusun hatta demin karekterlerin birini atlayıp birini yazdım içinden 4 tane yazmış oldum yani indi ilginç şaşkın |
Ynt: Sosyal Fobi Doğa Versiyonu arkadaşlar kedi gördüğünüz karakterleri yazacaksınız. yine 4 tane. zaten açıklama yapıyor ve kedi resmi karakterlerin arasında. iki de köpek resmi var onları yazmayın.. pc05 kolay gelsin ark5 smiliyface |
Ynt: Sosyal Fobi Doğa Versiyonu ana linkimizde ki geçici problem kısa süre içerisinde hallolacaktır.. alternatif olan rapid linkimizdeki indirme işlemlerinde ki zorlanma uyarılarınız üzerine 1. sayfada ilk mesajın içerisine 2. bir alternatif link ekledim.. iyi dinlemeler dilerim .. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Sosyal Fobi Doğa Versiyonu Merhabalar ben de yeni üyeyim Siteniz çok güzel imiş. ben sosyal fobi ve erteleme ile ilgili su sesi mp3 lerini indirdim birisi yaklaşık olarak 15 dakika anck su sesinden bşk bir şey duymuyorum, sözlü telkin başka bir yerde mi yoksa ben mi dosyayı yanlış indirdim yardım ederseniz çok sevinirim. alk78 alk78 |
Ynt: Sosyal Fobi Doğa Versiyonu merhaba öncelikle hoşgeldin... telkinler subliminal kayıtla müziklerin ve su seslerinin içine gizlidir.. anasayfadan kullanım konusunda gerekli yerleri okursan geniş bilgi edinirsin.. ;) |
Ynt: Sosyal Fobi Doğa Versiyonu merhaba bende yeniyim ve nereye msj yazmalıyım anlamadım bende sadece su sesi dinliyorum ek birşeyler yapmalımıyım birşey mi okumalıyım anlıyamadım yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler |
Ynt: Sosyal Fobi Doğa Versiyonu Alıntı:
Peki kulaklık yada normal hoparlör sesi bir şey değiştirir mi -malüm hoparlör de dışarıdan başka sesleri de duyabiliyoruz- |
Ynt: Sosyal Fobi Doğa Versiyonu değiştirmez barbaros.. ilk sayfadan kullanım bilgilerini okursan bunların cevabını zaten bulacaksın.. ben ciddiyim :)) bulamadın sanırım... linkini vereyim: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/ yeni gelenler burayı okurlarsa daha bilinçli olurlar.. öğrenemediğiniz bişi olursa yine sorun ama... tabi önce okuyun smiliyface |
Ynt: Sosyal Fobi Doğa Versiyonu bende yeni üyeyim diğer linkleri yükleyebildim ama sosyal fobide hiç biri yüklenmiyor su seside yuklenmedı dığerleride.nedendır acaba emb23 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 PM. |