| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sosyal fobili arkadaşlara tavsiyeDikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Sosyal Fobi sosyal fobili arkadaşlara tavsiye Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar ben uzun yıllar sosyal fobiyle mücadele ettim.ilaçlarla 8 yılda ilerleyebildiğimin çok daha fazlasını kısa sürede telkinlerle katettim.şimdi ise sosyal fobi adı bile bana çok uzak. arkadaşlar bende önce sitedeki ücretsiz telkinleri dinledim ve çok ama çok faydasını gördüm.ama sosyal ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sosyal Fobi telkin cd indir izle İstanbul Sosyal Fobi nerededir kimdir Sosyal Fobi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sosyal Fobi hipnoz Sosyal Fobi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sosyal Fobi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sosyal Fobi kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 274
133 Mesajinıza toplam 457 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() arkadaşlar ben uzun yıllar sosyal fobiyle mücadele ettim.ilaçlarla 8 yılda ilerleyebildiğimin çok daha fazlasını kısa sürede telkinlerle katettim.şimdi ise sosyal fobi adı bile bana çok uzak. arkadaşlar bende önce sitedeki ücretsiz telkinleri dinledim ve çok ama çok faydasını gördüm.ama sosyal fobi hastalığının temelindeki eksiklerden biri özdeğer özsaygı eksikliği.bunun için kişiye özel telkinlerden aldım ve daha önce hiç hissetmediğim özdeğer duygusunu hissettim.bunun için çok mutluyum ve artık kendi içimde dengede olduğumu hissediyorum.hayatta hiçbir şeyim olmasa bile içimde asla yıkılmayan bir ben var.artık yaşamla daha uyumluyum.sosyal fobisi olan ve kendine değer vermeyen arkadaşlara tavsiye ederim.suçluluk,ego, kendine güven,arttırılmış güven, kendine saygıyı arttırmak,öz saygıyı arttırmak telkinlerini dinliyorum ve çok büyük faydasını görüyorum.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 1,567
217 Mesajinıza toplam 760 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ne kadar güzel böyle şeyler duymak. Yüzünüzde gülücükler, hayatınızdan mutlulular hiç eksik olmasın .
__________________ Hayatınızın kalitesi, konuşmanızın kalitesi kadardır. Konuşmanızın kalitesi ise düşündüklerinizin kalitesi kadardır. |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Guest Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() güzel haberler:D kendine iyi bak iyi haberlerin devamını bekliyoruz.. |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 61
45 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() yalnız arkadaşım eğer doğru doktoru doru ilacı bulursan ilaçların çok etkisi oluyor o ilaçlatr sayesinde benim gibi hç dışarı çıkmayan arkadaşım şimdi eve girmez oldu bende bugün itibariyle onun kullandığı ilacı örendim ve bugün itibariyle doktorumun izniyle kullanmaya başladım burda sölemek istemem ismini ama cidden etkili ilaçlar var telkinleride dinliyorum olumlamada yapıyorum sfyi yenmek için asıl mucadelimi bugün itibariyle başlatıyorum.daha şimdiden çok mutluyum çok sürmeden sf yerini hatıralara bırakacak! |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tesekkür: 124
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Tebrikler arkadaşım güzel haberlerinin devamını bekliyoruz.. :)
__________________ Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım. O tanımlanmayan nitelik bende var. Ve bu her gün artıyor. Bende, yetenek, beceri ve hüner var. |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 37
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bende bir sfli olarak burayı rastgele keşfettim, ilaçlardan bıktım hepsini bir köşeye attım uyuşturmaktan başka bir halta yaramıyor :D zaten 2 yıl uyuşuk gezmiştim benim için flu bir dönemdi hatırlamakta bile zorlanıom valla. ama baya da bir yol katettim bilinçaltım ne yapmamı yani yapmamamı istiyorsa tam tersini yapıyorum ona kafa tutuyorum başarılı da oluyorum yalnız şu bilinçaltı susmuyor birtürlü bak sus uyuşturcam seni yine haaa diyorum :DD nese umarım telkinlerle bende başarıya ulaşırım. mutlu günler sizinle olsun arkadaşlar. |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Arkadşlar bna telkinker fayda etmiyor; :( ne yapacağım benn?.. Neredeyse 3 ay olacak ama fayda etmiyor.. Acaba sadece sosyallik artıcıyla sosyal fobi telkini mi dinlesem?.. Ne yapacağımı şaşırdım; sf den kurtulmak isityorum ama geçmiyorrr... :( Yeni bir kursa kayıd oldum ilk gün dha çekingendim ikinci gün rahatladım ama hala rahat olamıyorum yine çekiniyorum; oysa arkadaşlar çok sıcak kanlı hocamız da iyi ama ben neden böyle oluyorumm?.. Tam biraz azaldı diyorum yine çoğalıyor anlamadımm... :(
__________________ Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım. O tanımlanmayan nitelik bende var. Ve bu her gün artıyor. Bende, yetenek, beceri ve hüner var. |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 274
133 Mesajinıza toplam 457 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() siz telkinleri nasıl dinliyorsunuz? |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() | ![]() normal sırayla dinliyorum da ama fayda göremedim ben; hele kendine güven telkini hiç etki etmiyor... :(
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Sosyal Fobi sosyal fobili arkadaşlara tavsiye Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar ben uzun yıllar sosyal fobiyle mücadele ettim.ilaçlarla 8 yılda ilerleyebildiğimin çok daha fazlasını kısa sürede telkinlerle katettim.şimdi ise sosyal fobi adı bile bana çok uzak. arkadaşlar bende önce sitedeki ücretsiz telkinleri dinledim ve çok ama çok faydasını gördüm.ama sosyal ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sosyal Fobi telkin cd indir izle İstanbul Sosyal Fobi nerededir kimdir Sosyal Fobi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sosyal Fobi hipnoz Sosyal Fobi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sosyal Fobi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sosyal Fobi kuantum düşünce kitap haberi