| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
AH ŞU BENDEKİ KORKU !Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Sosyal Fobi AH ŞU BENDEKİ KORKU ! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: zahiri Nickli Üyeden Alıntı olamaz mi? olabiliiiirrr haydi sorunu bulduguna gore tek yapman gereken cozumlemek .dedigim gibi eft gayet yardimci olabilir.e tabi bi de dua var temel tasimiz olan bir de benim buyume korkum vardi 8.sinifa baslarken ondan dolayi ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sosyal Fobi telkin cd indir izle İstanbul Sosyal Fobi nerededir kimdir Sosyal Fobi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sosyal Fobi hipnoz Sosyal Fobi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sosyal Fobi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sosyal Fobi kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2011
Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
bir de benim buyume korkum vardi 8.sinifa baslarken ondan dolayi 8.sinifa baslarken daha cekingendim ama 8.sinifdan once hicbir problemim yoktu. buyume korkusu ve anlattigim olaya eft yapicam dediginiz gibi saolun baska onerisi olna varsa lutfen yazsin :) ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: Şehr-i şirin
Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() bence sen bundan sonra yeni bir başlangıç yaop ve insanlara olumlu bir havayla yaklaşmayı dene sen bu şekilde yaaklaşırsan herkes seni aynı şekilde karşılar hayata biz ne anlam verirsek hayatın anlamı odur yaşın küçük ve önünde çok güzel yıllar var bence bu yılları gereksiz düşüncelere kapılarak harcama...
__________________ "Zorlukla beraber kolaylık vardır. Evet, zorlukla beraber kolaylık vardır." (İnşirah, 94/5-6) |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2011 Bulunduğu yer: ANKARA
Tesekkür: 60
29 Mesajinıza toplam 83 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() öncelikle merhabalar canım, arkadaşların hepsi çok güzel önerilerde bulunmuş. Gülünecek bi duruma düştüğünde kendine o an gülebilme gerçekten süper bi formul.Onu mutlaka dene ![]() sınıfta bazı özelliklerinle dikkat çek.Herhangi bir dersteki başarın olabilir ya da doğru olduğuna inandığın bi cevabın varsa bismillah de elini kaldır. Dünyanın en akıllı adamı olarak kendini tescilleyen erdal demirkıran da üniversite yıllarındaki çekingenliğinden bahsediyor. Sen de çok rahat gelirsin üstesinden. Bir de rehberlik servisi varsa konuşabilirsin bu konuyu.
__________________ İnsanlar plan yaparken Allah yukardan gülümsermiş. (Yol arkadaşım) Her şeyi kontrol edemezsin..Boşvermelisin. (Butterfly Effect) |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Bulunduğu yer: Antalya
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Yazdıklarını tebessümle ve yazılanları okudum.Bunlar bu yaşlarda oluyor elbet.Kendi gençliğimi hatırladım.Bende senin durumundaydım ama senin kadar şanslı değildim.O günlerde internet deseler kim ne anlardı ki.Bak sana yardımcı olan pek çok arkadaş var burda Dert edilecek bişey yok.Üç dört gün içinde hallederiz. Beni MSN ine ekle ordan çalışma yapalım bitirelim bu konuyu ne dersin? ![]() karavan1953@hotmail.com
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Sosyal Fobi AH ŞU BENDEKİ KORKU ! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: zahiri Nickli Üyeden Alıntı olamaz mi? olabiliiiirrr haydi sorunu bulduguna gore tek yapman gereken cozumlemek .dedigim gibi eft gayet yardimci olabilir.e tabi bi de dua var temel tasimiz olan bir de benim buyume korkum vardi 8.sinifa baslarken ondan dolayi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sosyal Fobi telkin cd indir izle İstanbul Sosyal Fobi nerededir kimdir Sosyal Fobi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sosyal Fobi hipnoz Sosyal Fobi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sosyal Fobi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sosyal Fobi kuantum düşünce kitap haberi