![]() |
sosyallik arttırıcının etkileri arkadaşlar sosyallik arttırının etkilerini bende görmeye başlıyorum 3 gündür 50 saate yakındır dinliyorum,arkadaşlarla konuşurken falan çok rahat olmaya başladım kızlara karşı falan daha rahatım,sizdende etkilerini duymak istiyorum,yazarsanız sevinirim. |
Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri neden kimse yazmıyo ki etki etmedi mi yoksa kimseye? |
Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri kesinlikle katılıyorum sanaart56art56 dinlediğim telkinler içerisinde en çok ve en çabuk etkisini gösteren sosyallik artırıcısmileydance |
Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri nereden indiriliyor arkadaşlar bulamadım yardımcı olabilirmisiniz? |
Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri Alıntı:
Buradan konu başlığına tıklayarak açılan versiyonlardan istediğini yükleyebilirsin cebeltark 12389 |
Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri teşekkür ederim kim cevap verdiyse.Tanışalım arkadaşlar ne oluyor burada bilgi alışverişi yapalım sağolun. |
|
Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri y789çok özür diliyorum yazdıktan hemen sonra gördüm ama, iş işten geçti olsun yine de farkedilmek ve cevap verilmesi hoşuma gitti teşekkür ederim. |
|
Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri tamam SeLeNaS.Şimdi nereden başlayalım?Heyacan yenme, stres ve toplum önünde konuşma,kalp atışlarını teskin etme.Yardımlaşalım lütfen.Bugünden itibaren içsel yolculuğa çıkıyoruz kendimizi keşfetmeye inşaallah. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:46 PM. |