Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| abdullah gul benim cumhurbaskanim olmayacakSerbest Kürsü ve Sözlük abdullah gul benim cumhurbaskanim olmayacak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * söyleyenleri RTE' nin vatandaşlıktan çıkartmaya hakkı olduğunu ilan ettiği cümle.
* bir tepki sözüdür, kabullenemezliği red ile bezeyerek sunmanın avantajlarını yaşamayı amaçlar mahiyettedir, ancak kötü bir politikacı olan başbakanımız cevabını her zaman olduğu gibi direk vermiştir, iyi politikacı olsaydı, ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
06-01-2009, 06:44 PM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| abdullah gul benim cumhurbaskanim olmayacak * söyleyenleri RTE' nin vatandaşlıktan çıkartmaya hakkı olduğunu ilan ettiği cümle.
* bir tepki sözüdür, kabullenemezliği red ile bezeyerek sunmanın avantajlarını yaşamayı amaçlar mahiyettedir, ancak kötü bir politikacı olan başbakanımız cevabını her zaman olduğu gibi direk vermiştir, iyi politikacı olsaydı, yavşaya yavşaya eveler ve öyle cevaplar vererek bu kadar tepki almazdı. ama insanlar da başbakanı yıllardır iyi politikacılardan bıkıp, iyi siyasetçiyi başbakan olarak görmek istedikleri için seçtiklerinden sorun yoktur. sanıldığı gibi türkiye bu cevaptan rahatsız filan da olmamıştır, rahatsız olanlar yine bir avuç coşkun insandır. halk artık, yavşakça elastik cümleler kuran ve ne dediği belli olmayan liderler istememektedir. bunu görmek istemeyenler kendileri bilirler.
* %46'nın cumhurbaskanıdır kendisi, cümle gayet doğrudur, %54 oranına dahil olan bizlerin cumhurbaskanı değildir.
zaten cumhurbaskanı dedigin secimle gelir, atama yaparak degil.
edit :
edit 2 : en cok seri kötüleyene sayısalda 6 cıkıyomus.
* artık çok geç,iş işten geçti. cümlelerinin cuk oturacağı cümle.
* sizi temsil edemeyecegini dusundugunuz, mensubu oldugunuz turkiye cumhuriyeti'nin baskani 'secilmis' kisiyi reddedis.
* ya seve seve ya... şeklindeki hadisedir bu. şimdi ben de yaşar büyükanıt'ın pek çok icraatından memnun değilim, o da benim genelkurmay başkanım değil desem ne olur komik duruma düşmez miyim? elbette düşerim, düşmekle de kalkmaz şayet bu komik duruma düştüğüm zaman dilimi vatanî görevimi ifa ettiğim periyoda denk gelirse beni bilmem neremden mikerler de. burada şu denilebilirdi: abdullah gül'ün cumhurbaşkanlığı için doğru isim olduğunu düşünmüyorum. katılmazdım yine de bu fikre ancak hiç değilse tutarlı bir antitez olurdu bu. ancak "..benim cumhurbaşkanım değil... " demek komik. sen türkiye cumhuriyeti vatandaşı mısın? el-cevab: evet. peki abdullah gül türkiye cumhuriyetinin mevzuatına uygun bir şekilde mi seçildi ve göreve başladı? el-cevab: yine evet. o zaman kusura bakma kardeşim, senin cumhurbaşkanın sen istesen de istemesen de. bu işler istememekle olmuyor.
* Bunu söyleyen insanların çoğu recep tayyip erdoganida kendi başbakanları olarak görmezler. demokrasiyi anlamamış insanların sözleridir bunlar. Bi zahmet açıp okusunlar. Bir insanı başbakanınız yada cumhurbaşkanınız olarak kabul etmek için o mevkiye gelen şahsın sizin oyunuzla gelmiş olması gerekmez.
Çoğunluğun oyunu alan ilgili makama oturur isteseniz de istemeseniz de sizinde başbakanınızdır yada CUmhurbaşkanınızdır o artık.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/7144037.asp?m=1
* GATA daki mezuniyet ve diploma töreninde, Gül'e baş selamı vermeyen Genelkurmay Başkanı Büyükanıt ile diğer komutanların ortak görüşürü sanırsam, zira hitap şekilleri de Cumhuriyet gazetesinin yazdığına göre 'sayın cumhurbaşkanı' şeklindeymiş. *
* seksen darbesiyle kesintiye uğrayan demokrasimizin sivil cumhurbaşkanları
* arasında meclisten en yüksek oyu almasına rağmen hala "göbeğini kaşıyan adam"ların cumhurbaşkanı sanılan abdullah güle yakıştırılan tepki cümleciği. evet bir anlam ifade etmektedir bu cümle, çünkü ilk kez emin çölaşan, bekir coşkun ve eşlerinin katıldığı bir akşam yemeğinde henüz 250 ytl lik hesap gelmeden önce bekir bey tarafından sarfedilmiştir. bekir coskun deniz börülcesi, közlenmiş patlıcan ve çipurayı ağzında rakı ile dolarken , 250 ytl lik hesabı ödeyecek parası olmayan demokratların payına da yukardaki entry'i dillerine dolamak düşmüştür yazık ki. afiyet olsun.
* 22 temmuz seçimlerine demokrasi parolasıyla girmiş über demokrat ak parti zihniyetinin neden hoşlanmadığını anlayamadığım cümle.ha demokrasi bizim için amaç değil araç dersiniz o zaman anlarım.
* abdullah gül cumhurbaşkanı olsa bile yine de bizim cumhurbaşkanımız olamadığı durumdur. orda nesnel olarak olması bizim onu kabul etmemiz anlamına gelmez. bu milletin çoğu atatürk'ü de görmedi ama fikirleri ve görüşleri ile sanki atatürk ile yaşıyoruz. abdullah gül orda olmuş, biri çankaya'da osurmuş hiçbir farkı yoktur.
* gidemediğiniz yer sizin değildir VS seçmediğiniz cumhurbaşkanı sizin değildir. kimse gitmez biryere kimse bırakmaz ülkesini böylelerine.
* ''gül benim cumhurbaşkanım değil, olmayacak ve ülkemi sizin gibilere bırakmaya hiç niyetim yok!''
işte tam cümle hali budur.
* kaybetmeye mahkum insan söylemidir.
* %54 ün dillere pelesenk olacak söylemidir.
* eğer %53 demokrasi kalksın derse demokrasi gereği kalkar. bakalım siz bu demokrasi kuralını sindirebilir misiniz. yoksa doğru olan da buydu mu diyeceksiniz?
* Böyle düşünen Türkiye cumhuriyeti nin vatandaşlığından çıkmadıysa eğer oldu bile. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |