![]() |
abdullah ocalan ile kahvalti etmek * http://www.youtube.com/wa...C9XIs&feature=related + zamanında mehmet ali birandın gerçekleştirdiği eylem. tabii ki, haber amaçlı.. profesyonellik. * - günaydın apo. -günaydın- - acıkmışım şu çayı doldursana. - açıkmı içersin? -koy evet açık olsun. bu arada nasıl tıktılar seni içeri. - evet içerdeyim artık bilmiyorum bu hayat geçermi? - geçer napacan yaşadın yaşıycagını artık böyle dağda karı kız koynundan buraya gel vay be. -.... - neyse kahvaltını bitir içeri hadi. -ama ropörtaj ne olucak? -yok olum ne ropörtajı buradan ben gazeteye gidicem. bi kahvaltı edeyim dedim bu aralar sıkışıgım. kalan salamıda ekmek arası hmm çok güzel. sende ye içerde bulamazsın. ekiekieki. * gerçekleşmesi zor bir iştir. zira kusmaktan kahvaltı etmeye fırsatınız olmaz. tabi bir bebek katili midenizi bulandırmaz ise sorun yok. * sırf çay koyarken "daha koyayım mı ehe ehe" esprisini yapmak için bile katlanılabilecek kahvaltı. * çay yerine kan içeceğim sabah kahvaltısı olur. * + apo sucuk alır mısın? - çok da severim. + bilmem mi, sen geç içeri ben geliyorum. edit: canın mı çekti? * ekmek bıçağıyla apoyu paramparça etmek, ekmek bıçağının sapını aponun gtüne sokmak gibi sonuçlar doğurabilecek eylem. * öcalan'ı ellerimle besliyeceğim kahvaltıdır. düşünmesi bile zevkli o kütük içinde ben onu besliyorum durmadan, günlerce sürecek bu kahvaltı, belki kötü kokulara katlanmak zorunda kalıcam ama hak ettiği gibi kendi pisliği içinde çürümesine tanık olmak harikulade olucaktır. * imralı Cezaevi nde çalışan bir gardiyanın gerçekleştirebileceği eylemdir.Yalnız sözkonusu gardiyan bu durumdan hoşnut kalır mı bilinmez. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 PM. |