![]() |
IHLAMUR sizce ne demek, IHLAMUR size neyi çağrıştırıyor? * o güsel kırmızı rengi ancak bir gün sonra suyuna veriyor... evet buyuzden hep günü geçmiş,hep bayat ıhlamur içiyorum... çayı hem şifalı hem de çok hoş bir tada sahip bitki. Ihlamur iyi ki varsın... bir tutam tarçın kabuğuyla birlikte,kendi topladığın ıhlamur çayının tadına doyum olmuyor.. [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) ağaç Ihlamur çiçek açtığı zaman Ben güneş gibi gireceğim her dar kapıdan Kimseye uğramam ben sana uğramadan Kavlime sadığım,sadığım sana Takvim sorup hudut çizdirme bana Ben sana çiçeklerle geleceğim Ihlamurlar çiçek açtığı zaman Bahattin Karakoç Iyyy biri ıhlamur mu dedi? Nefret ediyorum duyunca bile bir tuhaf oluyorum.Çünkü istifar edip, bir adet iğne yememe neden oldu.6 saat uyutmadı beni.Şimdi insanları daha iyi anlıyorum sevmedikleri birşeyi duyduklarında ne hissettiklerini.Faydası çok olabilir ama ben nefret ediyorum. çiçek.. görünce şaşkına döndüğüm bi çiçek.. bi yaprağın üzerinde.. bu yaprak ıhlamur yaprağı.. yaprağında çiçek açan tanıdığım tek bitki.. kendimi cagrıstırıyor...cunku benim sOyadım IHLAMUR [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:46 AM. |