![]() |
HAK EDENE HAK ETTİGİ SEKİLDE DAVRANMAK sizce ne demek, HAK EDENE HAK ETTİGİ SEKİLDE DAVRANMAK size neyi çağrıştırıyor? * birkaç aşamadan sonra olması gereken bir davranış biçimi...gerçi bize dayattırılmak istenen zihniyette buna pek itibar edilmiyor...sağ yanağına tokat attılarsa sol yanağını çevirecekmişsin.... asla yapamadığım benim en zayıf yanım hak ettiğini anlayabilrsek ne ala.. En mantıklısıdır,çünkü verilen değeri hissetriren özel üslup sadece hak edene kullanılmalıdır.(Bu terim İYİLİKTEN MARAZ DOĞAR sözüyle de desteklenebilir.) Yapılmasında bir sakınca görülmediği gibi gayet yerinde bir davranıştır.Yani misal bir ayıya yapıalacak en iyi şey onu ormana yani doğal yaşamına bırakmaktır [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Bence müsait. en güzeli...... sevdiceğim içimdeki sevgi öylesine büyük ki uğrunda herşeyi yapmamı hakediyor. Oysa, sen haketmezsin bilirim. kesinlikle hak etmediğim bir dönem geçiriyorum..bir insan daha ne kadar kırılabilir onu da kestiremiyorum...günden güne bitiyorum... ben kendimden de nefret ediyorum.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 AM. |