![]() |
JAK KAMHİ sizce ne demek, JAK KAMHİ size neyi çağrıştırıyor? * 1993 yılında kendisine suikast düzenleyenler DGM. (devlet güvenlik mahkemesi) yargılandılar buda gösteriyor ki türkiyede ki yahudiler devlet ile bir görülmekte aynı değere tabi tutulmakta kendilerine yapılan devlete yapılmış adledilmekte Devleti soyup soğana çevirenler ceza mahkemelerinde yargılanırken terörist devlet (israil) vatandaşı siyonistler devlet güvenilk mahkemelerinde yargılanmakta bu durum karşısında türkiyenin bir hukuk devleti olduğundan söz etmek saçma olur... Yahudi asıllı işadamı.... Oğlu 'cefi kamhi' şu anda babası ile biraz ters düştü diye haberler geliyor, Profilo (telra) fabrikasını satmak istediğini ve babasının satmak hususuna pek sıcak bakmadığını bu sebepten dolayı aralarının biraz gergin olduğunu fısıltı gazetelerinden duydum.. kamhi soyadını nerde görsem profilo ve yakınlarında geçen çocukluğum gelir aklıma... profilo'nun 70'li yıllarda yaşadığı şâibeli yangın sırasında aile büyüklerinin yaşadığı endişeyi anlatışları hâlâ kulaklarımda olacak,' kamhi ' soyismi yangını çağrıştırıyor bana garip bir şekilde. Profilo Holding yönetim kurulu başkanı, sahibi, musevi işadamı. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:03 PM. |