![]() |
JEAN CLAUDE VAN DAMME sizce ne demek, JEAN CLAUDE VAN DAMME size neyi çağrıştırıyor? * Dövüş filmlerinin aranan adamı AŞKIM,BİTANEM DÜNYANIN EN YAKIŞIKLI EN TATLI EN SEMPATİK WE EN DÜRÜST İNSANI...HAYATIMIN ANLAMI..TEK AŞKIM=))) hayatımın anlamı..tek aşkım..efendi dürüst yakışıklı..tüm filmlerini izledim we isliorm..repliklerini bile ezberledimm ümraniyeye geldi bi kere... yazına aynen katılıyorum... ama bir yeri değişik sadece abisi değil babası [img]/images/smilies/smile.gif[/img] abisini çok seven kız çocuğunun başta onun hatırına seyrettiği, sonraları ise hayranı olduğu o dövüş filmlerinin vazgeçilmez aktörü. aslan yürek, ikiz kan, kara kartal, zor hedef, çöl kaplanı, katil, ama illa da '' özgürlük savaşçısı '' filmlerin çoğu o yıllarda türk tv'lerinden seyredildiği için bu isimlerle hatırlanıyor ama dublajsız, orjinal halleri bulununca isimlerin bazıları ne kadar da farklı gelmişti. şimdilerde öylesine seyredilen bir oyuncu ama işte o yıllarda efsane idi bizim için. ne hormonlu arnold gözde idi ne de amerikan coni'si sylvester. ille de o'ydu aksiyon filmi denince ilk akla gelen. Onun hakkında o kadar çok şey yazılabilir ki,inanın şu anda yazmaya üşeniyorum. [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 AM. |