![]() |
ACILARIN KRALI sizce ne demek, ACILARIN KRALI size neyi çağrıştırıyor? * Bir ben..bir de küçük Emrah.. acıların kralımı hani nerde ozaman kral kim? ehümm...yani acıların kralı olmak zor.kral çıplak.ama üşüyor.önemliolan olan çiplak kalsanda üşümemek hahh işte o acıların kralı..öle ahkem kesmekle olmayan bişey yani. acıların kralımı hani nerde ozaman kral kim? ehümm...yani acıların kralı olmak zor.kral çıplak.ama üşüyor.önemliolan olan çiplak kalsanda üşümemek hahh işte o acıların kralı..öle ahkem kesmekle olmayan bişey yani. kral öldü şehir düştü... gucuk (küçük) emrah işte geliyor, geliyor acıların kralı, topla tüm acıları ondan alda bana ver acıların tacını havalar soğumadan gel ne gaz alacak param var ne de odun kendi açımdan hep dürüst oldum görmene izin verdim çıkarınca elbisemi ne kadar zayıf olduğumu bilmene ve gördüm senin de zayıflığını şarap için üzülüp yorulduğunu herkes gibi korktuğunu reddedilmekten bizi anlamayanları dövmek gelirdi içimden ama şimdi gülüyoruz olan bitene heyy aşk askerleri, boşaltın tüm mevzileri işte geliyor, geliyor acıların kralı, topla tüm acıları ondan alda bana ver acıların tacını yüzüyorsun denizinde yalanların saat kaç oldu farkında mısın? kendine ait bir düntya kurmuşsun ama hiç bir geleceğin yok ki benimle oysa şimdi gülüyoruz olan bitene hey aşk askerleri boşaltın tüm mevzileri geliyor geliyor geliyooooor acıların kralı.... c.t Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:39 PM. |