| |||||||||||||||||||||||||||
NAAT sizce ne demek, NAAT size neyi çağrıştırıyor?Serbest Kürsü ve Sözlük NAAT sizce ne demek, NAAT size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Kaside-i Bürde... Vicdanlari sakat cikmadan ya MUHAMMED yarina Iyiliklerle gel guzelliklerle gel Adem ogullarina Yureklerden tassin Yine imanlar Itri bestelesin Tekbir' ini Evliyalar okusun KUR,AN lar Ve KUR,AN i goznuruyla cogaltsin Kayis zâde Osman'lar Naatini Gaalip yazsin,Mevlidini Suleyman'lar Sutunlari,kemerleri ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * Kaside-i Bürde... Vicdanlari sakat cikmadan ya MUHAMMED yarina Iyiliklerle gel guzelliklerle gel Adem ogullarina Yureklerden tassin Yine imanlar Itri bestelesin Tekbir' ini Evliyalar okusun KUR,AN lar Ve KUR,AN i goznuruyla cogaltsin Kayis zâde Osman'lar Naatini Gaalip yazsin,Mevlidini Suleyman'lar Sutunlari,kemerleri kubbeleriyleGeri gelsin Sinanlar NAAT bence bir haykiris bir ozlem Her aklima gelisinde icim titrer Rahmet le anarim 'Gel ey Muhammed bahardır Dudaklar ardında saklı aminlerimiz vardır Hacdan döner gibi gel Miracdan iner gibi gel Bekliyoruz yıllardır.' Ruhuna Rahmet... A.N.Asya Şeyh Galip - Efendim.. Sultân-ı rüsûl, şâh-ı mümeccedsin Efendim! ... Bîçârelere devlet-i sermedsin Efendim! ... Dîvân-ı İlâhîde ser-âmedsin Efendim! ... Menşûr-ı leamrüke müeyyedsin Efendim! ... Sen Ahmed ü Mahmûd u Muhammedsin Efendim! Hakdan bize sultân-ı müeyyedsin Efendim! ... *Sultân-ı Rüsül: Resullerin Sultanı Şâh-ı Mümecced: Methedilmiş, övülmüş, şereflendirilmiş şah Devlet-i sermet: Sürekli, değişmez, daimî devlet Ser-âmed: Başta bulunan, ileri gelen Sultân-ı müeyyedsin: Doğrulanmış sultan Hepsine âmenna.. Arşın kubbelerine adı nurla yazılan İsmi semeda ahmet yerde muhammed olan Yedi katlı göklerde hak cemalini bulan Evvel ahir yolcusu ya hzmuhammed peygamberimizi seviyorum ona yazılan övgüler Efendimize yazılan en şanslı şiir türü... 'Yağmur' ısrarla tavsiye edilir... bu türe çok yabancıyım.bu konuda bilgi almak istiyorum.ama sanırım bir övme türü.. Dinleyin ey vakti duymak doruğuna varanlar! Falları grafiklerde bakılanlar siz de işitin! Külden martı doğuran odalıklar ve kâhyalar kara pıhtıyla damgalanmış veznelerde dili şehvetsiz çilingirler, yaltak çerçiler celepler ki sıvışık, natırlar ki nadan ey hayat rengini sazendelik sanan yırtlaz kalabalık! Dinleyin bendeki kırgın ikindiyi hepiniz kulak verin! Güneşin koskoca beldeye suskunluk yaygısını serdiği yazlar yok yok artık altında suskun yolları saklı tutan karla örtülmüş kırların kışı gitti giden yerine gelmedi başka biri orada duyumsatmadı kendini hiçlik bile belli ki son yüzyılımız göğsümüzden varla yok harman eden sesi uçursak diye bize verildi yetti bir yüzyıl böceklerde ve otlarda soluyuş izlerimiz silmek için ne yesek lokmaya vurulur gibi değil yuduma gelmiyor içtiklerimiz dernekler toplanıyor dışta tutmak için kanat vuruşlarını yumuşak kılan etkeni utançlı sessizliği tanımaz kalemlerle kapanıyor bilanço top mermisi, kör testere defalarca boyanmış çaput parçaları sıkıştırdık günlerimiz arasına ki serazat kahkahalar atalım yapmacıktan nefretimiz sebep olsun kavgamıza bekleyiş arzından kovsunlar bizi ne Yemen biraz öncemiz diyelim ne biraz sonramız Meksika. Canı pek bir dünya son yüzyılda yaşadığımız yüzü perdahla kavi, peçesi paramparça üstü başı kükürtlü bu dünyadan kancıklık sıçradı çevirdiğimiz sayfalara artık kimse bize haber vermeyecek hemen şu tepenin ardında saldırmaya hazır ve müsellâh bir düşman taburu durduğunu çünkü gerçekten yok böyle bir ordu bir düşmanımız kaldı kendi dudaklarımız arasında. Biliyoruz günden güne çopurlaşan yer yuvarlağında bizleri yan çizen birer hemşehri haline sokan nedir çırpını çırpını giden atlardan indik girmek için patavatsız yurttaşlar sırasına zihnimiz acizlerin şikâyeti sığacak kadar kanırtılırken ses etmedik öcümüz alınacak korkusuyla irkildik kaldıysa bir soru içimizde o da bir şey: Nerdedir yerle gök arasındaki ulak nerde biz? Kimseden bir işaret gelmeyecek bir melek kimsenin alnını sıvazlamasa söylemez kimse size dünyadaki ömrü boyunca hiç bir insana yan bakışı olmayan kimdi kimdi yan gözle bakmadı kır çiçeklerine bile öğretmek için cephe nedir kıyam etti torunu kucağında dönünce bütün gövdesiyle döndü bir bu anlaşılsaydı son yüzyılda bir bilinebilseydi nedir veçhe. Dinleyin ey vakti duymak doruğuna varanlar! Sıyırın kahkaha sırçasını cildinizden omzunuzdan vaveylâ heybesini atın boşa çıksın reislerin, kâhinlerin, şairlerin kuvveti güler yüzlü olmak neydi onu hatırlayın neydi söğüt gölgesinde gülümsemek ağız dolusu gülmeden taşlıkta. İsmet Özel / Naat Divan edebiyatında önde gelenlere, büyüklere yazılan övgü dolu bir şiir türüdür. Kaynak:Antropoloji
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük NAAT sizce ne demek, NAAT size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Kaside-i Bürde... Vicdanlari sakat cikmadan ya MUHAMMED yarina Iyiliklerle gel guzelliklerle gel Adem ogullarina Yureklerden tassin Yine imanlar Itri bestelesin Tekbir' ini Evliyalar okusun KUR,AN lar Ve KUR,AN i goznuruyla cogaltsin Kayis zâde Osman'lar Naatini Gaalip yazsin,Mevlidini Suleyman'lar Sutunlari,kemerleri ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi