![]() |
O sizce ne demek, O size neyi çağrıştırıyor? * kalbin kimselerin gormediği, asla da göremiyeceği, görsede giremiyeceği, girse de dokunamayacağı kısmına salıncağı kurulmuş olandır, huzurla sallanandır, esintisiyle huzur bulunandır, sallanır salıncak, arada durur, esinti kesilir, hatırlanır, koşulur hemen, arkasından itilir, sallanmaya devam eder salıncak.. ıslanacak yağmurlar yağıyor birlikte atlanacak sular, kaçılacak güneşler pay edilecek koca bir yalnızlık.. biri olsa tutsa hiç bırakmasa... hiç olmayan ama birgün mutlaka bulanacak olan,kusursuz aşka takılan isim 'o'... o orda biryerde biliyorum ve eminim o da bakıyor şu aya yıldızlara ve gözlerimiz kesişiyor bilmedigimiz iki ayrı noktada o orda biyerde işte biliyorum o da düşlüyor kendine belkide kimbilir farkında olmadan baska bir o... O her şeyi içerir, O´nu hiç bir şey içermez. O ihtiyaçtan beri olan Sübhandır. O olmaktan, olmamaktan, yapmaktan, yapmamaktan münezzehtir. O zıtları cem eder, fakat zıtlıklar içinde değildir. O´nu kelimeler anlatamaz, O ne ise O´dur! Tarif edilemez, kayıtlanamaz, yadsınamaz, inkar edilemez, karşı konulamaz! Meyvayı Olgunlaştırmadan Kimseye Vermez Geri Dönülmeyecek Yere Gelinmeden Perdeyi Açmazdı... İpil ipil yağan bir yağmur gibi konuşuyordu en fasih lugatıyla... O'nu yeniden sevme ihtimalim üzerine kuruluydu her şey... ''..Cehennemden geçse.. Tutuşan biz olurduk..'' N.B Sahi Efendim..Tutuşur muydunuz..? .. o beni ezdi.........taviz verdim çünkü......şimdi kafama vuruyorum.....her zaman acıyacak bi yere yara açsam o zaman acıdıkca hatırlarım ve bi daha taviz vermem.... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 AM. |