![]() |
ÖLÜM DEGİLSE BİZİ AYİRAN YAZİK OLMUS HATA YAPMİSİZ sizce ne demek, ÖLÜM DEGİLSE BİZİ AYİRAN YAZİK OLMUS HATA YAPMİSİZ size neyi çağrıştırıyor? * şu an ayrıysak bil ki ikimizde sevgi, ve aşkımızda hata yapmışız,, yanlış kişi,yanlış zaman,yanlış aşk,yanlış insanlar mışız.. kısacası biz koskoca bir vehim,kocaman yalan mışız... Yaşıyor ama uzaktaysak birbirimizden Bil ki seni hiç unutmadım Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş hata yapmışız Eğer ölümse bu ayrılığın sebebi Ve bensem önce giden bu alemden Kederlenme çok Tıpkı benden istediğin gibi Kendine sahip çık Bensem kalan geride Zaten sen hep göreceksin Ben kimseyi ama kimseyi seni sevdiğim gibi sevmedim ki Sen bana aşk dedin, bizi kirletemem ki Küs olduk, ayrı düştük duramadık ki Savaşları sevemedik ki barış olduk biz Hüzünlendik dilden kaçan bazen iki lafla Sevişmeye sebep ettik ayrılıkları Niyet ettik, söz verdik en büyük aşka Başkasının sevdasına imrenmedik biz Neysek oyduk, öyle kaldık aynı inançla Kimsenin öyküsünden kopya çekmedik .... bizzz Bir sonraki merhale dünyevî aşka hakettiğinden fazla anlam yüklemiş olmanın pişmanlığından başka bir şey değildir. Nerede o idrâk ki 'fâniyim fâni olanı istemem' lafzını derk edebilsin. Yaşıyor ama uzaktaysam senden Bil ki seni hiç unutmadım Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş, hata yapmışsız Senden ya da benden ne farkeder Şeytana uymuş aşkı yakmışız ......... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:05 AM. |