![]() |
PANSİYON MANZUMELERİ sizce ne demek, PANSİYON MANZUMELERİ size neyi çağrıştırıyor? * Gülüyorum, hala gülebiliyorum, kim gülmez ki bütün herşey böylesine komikken sadece deliler, palyaçolar, yarım akıllılar, üçkağıtçılar, orospular, altılı ganyancılar, banka soyguncuları ve şairlere kaldıysa ilginçlik? cb İç gerektiğince ki kalabilesin yarına, çünkü içki içenin yeni bir yaşam şansına ulaştığı bir yaşam tarzıdır dahası, derim ki, mümkün olduğunca yalnız yaşa. cb Kaybedenleriz bizler öğle vakti ya da akşam saati bile bu muhitte hiçbirimiz doğru dürüst giyinmiyoruz hiçbirimiz yüksek finansın zerafetini çirkin şeyleri (kira ihtiyacı ya da 59 sentlik şarap içmek gibi) silkeleyip atacak kadar kovalamıyoruz. Ben kendi bitinin derdine düşmüş bir maymun misali şerefsizce kendi ölümünün derdindeyken dünyanın üçte biri açlıktan ölüyor, yine de umrumda değil,biliyormusun Ölümü konuşmak paradan konuşmak gibi- ne fiyatını biliriz ne de değerini, yine de ellerime bakıyorum da biraz tahmin edebiliyorum. **** der.. Kendini kandırma hepsini birşey öldürüyor- sonuçta şundan veya bundan ölmeye varıyor mesele- kanserden, yeni bir arabadan, seksten, sıcaktan, sanattan, şiirden, baleden, bir hırdavat dükkanından, ot tüttürmekten, perdenin arkasından etrafı dikizlemekten ya da kıçını ucuz tuvalet kağıdıyla silmekten' der Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:57 PM. |