| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük RAMMSTEİN sizce ne demek, RAMMSTEİN size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * 'mein teil' 'parçam' yda 'şeyim/ penisim' anlamlarına gelir. armin weiss adlı yamyam/ cannibalist b adamın gerçek hikayesinden esinlenerek yazılmış b şarkıdır. adam ilan verir internet olayının ilk günlernde 'yemek için diri vücutlu genç erkekler aranmaktadır. usta kasap' die. diğer ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * 'mein teil' 'parçam' yda 'şeyim/ penisim' anlamlarına gelir. armin weiss adlı yamyam/ cannibalist b adamın gerçek hikayesinden esinlenerek yazılmış b şarkıdır. adam ilan verir internet olayının ilk günlernde 'yemek için diri vücutlu genç erkekler aranmaktadır. usta kasap' die. diğer b sapık da 'beni ye beni ye' diyerekten gelir. ama bi şartı vardur diri vüctlu gencin 'beni yemeni izlemek istiyorum uasta kasap' amaaan gerisini int'ten arayıp okuyun. yormayın beni! güzel bi şarkıdır. zaten intro'da armin meiwess'ın gerçek ses kaydını dinliorsunuz! telefon hafızamın 270mb'tını şarkılarıyla kaplayan grup. zerstören şarkısının introsunda erzurum töresine ait olan 'huma kuşu'nu kullanmışlar. lakin şarkı ismi ve içerik 'parçala, yok-et' anlamlarında türk'e mi sataşıyor, ona sen karar ver. tapılası grup, bir garip/müstesna alman bandı Seemann, Du riechst so gut, Rammstein, Engel, Du Hast, Links 2-3-4, Sonne, Ich Will, Mutter, Ohne Dich, Amerika favori şarkıların. klip işinde çok başarılar. canlı performansları olağanüstüdür. seeman şarkısının apocalyptica tarafından yapılan ve nina hagen tarafından seslendirilen cover'ı çok başarılıdır ve klibi de çok güzeldir. links 2-3-4 parçası ve klibi grupla ilgili nazi iddialarını destekler niteliktedir. ki bir röportajda nazi yanlısı olup olmadıkları sorusuna hayır demezler sadece müzik yaptıklarını söylerler. du hast şarkısının klibi kadın düşmanlığı şeklinde yorumlanmaya açıktır. ohne dich'in klibi yüzüklerin efendisi tadında olmuş. amerika'nın klibi sıkı bir eleştiridir. ve orda yaptıkları yerli dansı fazlasıyla komiktir ama hoştur yinede. Du riechst so gut klibi bana hep bir arkadaşımı çağrıştıracak. sonne sağlam bir sistem eleştirisidir. ıch will ilk dinlediğim rammstein şarkısı ve klibi. till'in sesi çok iyidir. mein teil klibi bir internet eleştirisidir. Rotenburg Canavarı'na atfen yazılmıştır. engel'ın klibi için çocuk kullanılmasa daha iyi olurdu dedirtmiştir bana. mutter şarkısında annesine ne dediğini çok merak etmişimdir. Bück dich befehl ich dir wende dein Antlitz ab von mir dein Gesicht ist mir egal bück dich Eğil, sana emrediyorum. Yüzünü benden uzağa çevir. Yüzün bana hiç bir şey ifade etmez. Eğil. onlar en iyi.................. 'wo bist du' derim ben.yani 'neredesin? ' kime soruyor bunu, bana Tanrıyı çağrıştırıyor. .... Seni arıyorum ışığın ardında. Neredesin? Böyle yalnız olmak istemiyorum. Neredesin? Seni her taşın altında ararım. Neredesin? Bir bıçakla kazarak bulurum. Neredesin? Metal Müzik'e uyumlu sesleri var, Korn'dan daha başarılı bir grup Almanca'nın o kendine özgülüğünü iyi uyarlayabilmişler... Tüm modernist gruplar gibi bunların da tam olarak sistem karşıtı olduğunu söylemek güç. Ama rahatsız oldukları kesin, The Cure gibi... http://www.youtube.com/watch? v=-ql-zpqvoKs SONNE................kesinlikle favorim...... iyi bir grup..... takım elbiseli olmaları.....(çoğu kez) .......yozlaşma karşıtı olduklarının mesajını verir...... Türkiye konseri iki kez direkten dönen grup[img]/images/smilies/frown.gif[/img] Kaynak:Antropoloji
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük RAMMSTEİN sizce ne demek, RAMMSTEİN size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * 'mein teil' 'parçam' yda 'şeyim/ penisim' anlamlarına gelir. armin weiss adlı yamyam/ cannibalist b adamın gerçek hikayesinden esinlenerek yazılmış b şarkıdır. adam ilan verir internet olayının ilk günlernde 'yemek için diri vücutlu genç erkekler aranmaktadır. usta kasap' die. diğer ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi