![]() |
ŞAİR AYRIMI YAPMADAN ŞİİRLERİ SEVEBİLMEK sizce ne demek, ŞAİR AYRIMI YAPMADAN ŞİİRLERİ SEVEBİLMEK size neyi çağrıştırıyor? * şiir aynı şeydir... takva-yi şairin zuhur ettiği yer... minberinden aşk hutbeleri va'z edilen yer... şairlere sözüm yoktur... kahrım müteşaire... değiştirilmesini talep ettiğim bi başlık. bkz. 'şair ayrımı YAPAMADAN şiirleri sevmek ZORUNDA KALMAK'. ama en azından şair olup olmadığının ayrımına varabilenlerin bi çşekilde kendilerini avutabilecekleri ne inandığım zor durum. şiir şairini belli eder...şair iiyse şiir iidr..yani ii şiir okumak istiosan ii şairlerin şiirlerini okursun..düz mantık genellikle şiirden anlamayan zevat için geçerlidir. aşıksan her şiir sevdayı anlatır sanki.................................... mehmet yelken şiirleri... cesur akıcı..zekice kurgulanmış.. ben Emine Halamın yemeklerini sevmiyorum.. aynı yemeği Havva Halam yapsın o zaman yerim işte.. zor biraz.... şiirler.....genelde düşünceleri yansıtırlar...... düşüncelerine katılmıyorsanız.......sevmek biraz zor olur..... belki buraya hoş bi şeyler yazmak gerekiyo ama.... ne yapayım.....ben gerçekçiyim....... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:53 PM. |