Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   ALİ DEMİRSOY sizce ne demek, ALİ DEMİRSOY size neyi çağrıştırıyor? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/143608-ali-demirsoy-sizce-ne-demek-ali-demirsoy-size-neyi-cagristiriyor.html)

bluemoon24 07-01-2009 04:23 PM

ALİ DEMİRSOY sizce ne demek, ALİ DEMİRSOY size neyi çağrıştırıyor?

*

ali demirsoy denilince tüylerim ve sinir uclarım diken diken oluyor çünkü ali demirsoy tanrı yok diyor çünkü onun kalbi mühürlenmiş istesede inanamıyor.çünkü o bir manyak.yaşı olmuş 70 olüp gidiyor ama saçma şeylerle uğraşıyor.[img]/images/smilies/biggrin.gif[/img] yazıııık

müthiş bir bilim insanı..

kainatın çocukları ve son imparatora öğütler kitabını tavsiye ediyorum herkese..

böyle bir bilim insanına sahip olduğumuz için ülke olarak çok şanslıyız. umarım kıymetini biliriz

Hacettepe Üniversitesi Biyoloji profesörü

Doğaperest yani Ali Demirsoy'u geçen sene bölüm dersimde tanıdım.İlk dersi ve dinlediğim ilk konferansından sonra ona hayran kaldım.O korkusuzca yalnızca doğruları ve gerçekleri göstermeye çalışıyor.Onu bütün arkadaşlarıma tanıdıklarıma anlatıyorum.Onun yaşama ve dünyaya bakış açısı beni çok etkiledi.Onu tanıdığımdan itibaren takip etmeye çalışıyorum.Onu anlamaya çalışmak dünyayı hayatı yeniden keşfetmek gibi...Onu, bize bilimi anlatması dışında akrabammış gibi hatta 'Pamuk Dedem'miş gibi sevdim.Kimse yanlış anlamsın lütfen eminim onun ruhu bizim kadar genç!

1.sınıfta genel biyoloji dersini aldım ali demirsoydan.değerli hocamız ilk günden derse girerken kişisel inançlarımızı dışarda bırakmamızı özellikle,üzerine basa basa belirtti.sonuçta oraya bilimi öğrenmeye ve uygulamaya geçirmeye gidiyoruz.elbetteki din ve bilimi birbirinden ayırt etmemiz gerekiyor.herkesin inancı kendine.ali demirsoy derste asla,finallerimde yada vizelerimde inancınızı belli ederseniz sizi geçirmem gibi bir şey söylemedi.ama düşündüklerini açık sözlülükle belirtebilen bir adam olduğu için,çok kolay yanlış anlaşılabiliyor.bu da o yanlış anlaşılmalardan biri bence.ali demirsoyun düşüncelerini benimsemeyenler çok rahat çarpıtabiliyor onun bu sözlerini.

bence bir aşk adamı.

ustaca yaşamı öğreten bir bilge

akrabam olur kendisi iyi bi insan ama evrim teorisi bence çok saçma ALLAH HERŞEYDİR

ali ismi ona layık değildir

Tanıdığım profesörler arasında en tatlı dilli, espirili, konuya hakimiyeti mükemmel, kendine güveni tam sayın Demirsoy'un! omurgasız hayvanlar dersinde tam 1210 sayfalık yaşamın temel kuralları- omurgasızlar=invertebrata kitabını takip edeceğimizi öğrenince kitabın kalınlığıyla gözlerimin büyümesi bir olmuştu! katıldığım bir konferansında kendisiyle konuşma fırsatı da elde etmiştim. gerçekten herkesin olmak istediği güçte bir insan!

Kaynak:Antropoloji

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:38 PM.