![]() |
SAÇMA ŞARKI SÖZLERİ sizce ne demek, SAÇMA ŞARKI SÖZLERİ size neyi çağrıştırıyor? * ölene kadar aşık olamazsın birisi çıkar onu anlayamazsın senin bir kalbi var. dizeler arasında anlam bağı yok. ... pış pışla beni, poh pohla beni bana bakma ben şımarmam yine sev beni... hatta uygun zaman,mekan ve koşullarda,uygun kişiye söylendiği takdirde hayli kırıcı olabilmekte.zira bazılarının bu konuda insanüstü(!) yeteneği de mevcut olabiliyor! ... anlatmak zooorrr kolay deeğiiilll vurdun içten beni kalbim yaralı şimdi... 'artık devir değişti e tabi Çelik de değişti kısa kes artık bitti,senin modan geçti,şimdi o kadın moda bay bay ' şeklinde devam eden bi Çelik şarkısı örnek olarak verilebilir... pop(üler) şarkıların hepsi.... **komple bitiğiz/tikiyiz/kritiğiz... ne alaka? kel alaka __kıvırır aşk her dakka kıvırır... nası yanii? oryantala mi başlamış? ++kapış kapış aşk sokakta mı dağıtıyorlar? - bir başla ekolse ismail yk.kimse dinliyorum demez,ama herkes şarkılarının sözlerini bilir...(ben dahil yani) +üf üf üflesenee **bomba bomba nokta kom Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:26 AM. |