![]() |
SAÇMA SORULAR sizce ne demek, SAÇMA SORULAR size neyi çağrıştırıyor? * ÇOCUKLARA -Anneni mi daha çok seviyon yoksa babanı mı? -Sen küçükken kaç yaşındaydın leyn? -Kebreliğe atladın mı len kerata? -Okulunu,öğretmenini,arkadaşlarını seviyo musun kızım? -Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan? -Aklında bir sayı tut.Tuttun mu? [img]/images/smilies/smile.gif[/img] son duydugum,manyak guldugum,bu cumleyi malum kişinin kurabilecegine kesinlikle ihtimal veremeyecegim ve şaşırdıgım bir soruydu - bu toplama bilgisayarı hangi bilgisayar toplamayı bilmeyen topladı? süpersin ya ne diyim (: Turist soruyor ajenta yetkilisine ...sizde umuma açık tuvalet var mı? x- tabi ki her yerde bulmanız mümkün.. ... O zaman neden duvarlara işiyorsunuz? x- nasıl yani.... ...Yazmışsınız ya kardeşim duvarlara işemeyin diye.... 6-7 yaşLarındayken kiminLe evLeniceksin diye sorarLar ya, ßu yaşLardaki çocuğa soruLaßiLecek en güzeL ve anLamLı sorudur? ? çocuk doğaL oLarak ßaßam der[img]/images/smilies/biggrin.gif[/img] ßaşka erkek/kız tanımazkii? ? ßence çok saçma! -Merhaba....Naber....Kaçıncı canındasın.... hönkkkkk.... -Tanışmak için merhaba diyorum...Sen de dermisin..... aaaaaaaaaaaa.... Yeterrrrrrrr..... Bu ne ya....Akıl yaşı önemli diye, boşuna dememişler.... Telefon çalar, açarsınız Alo veya efendim dersiniz.Karşıdaki ses - Aaloov kiminle gorüşüyorum acebağğ? ? ? ulen kimi aradığını söylersen, kiminle gorüştüğünü öğrenirsin...diyesin gelir yaa? ... x: nasılsın y: kitap okuyorum sen? (ne alaka yani) - Uyudun mu? diye sorulur. Yanıt gelmeyincede -Şşş! sana diyorum cevap versene! bu gün Allah için ne yaptın? ? ? - O'nu düşündüm ) ı-ıhh, yeeetmezzz..! ! - nassı yanii? ? ? şeyyy, hani insanlar.hede höde, bla bla bla, anla işte canım sende.. - hımmm, anladım, anladım...başka sorun var mı? ? ? ı-ıhh..yok[img]/images/smilies/frown.gif[/img] ii o zaman...sende böyle salak salak sorular sorma bi daha. - - )) .Pp Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:20 AM. |