![]() |
ÜNİVERSİTE DİPLOMASI sizce ne demek, ÜNİVERSİTE DİPLOMASI size neyi çağrıştırıyor? * Bir işe yaraması için uzunca bir süre elimde dolaştırıp durduğum bir kağıt parçasıydı. neye yarıo bi sene soraa görcesss Mutlaka olmalı... Fakat bir yerden sonra da bir şey ifade etmiyor... Yetenek ve akıl yoksa boşuna diploma almak için uğraşma... Bende çok, lazım olan varsa veriyim, boşuna ömür çürütmesin kimse [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) İnsanın üniversite okurken amacı diploma almak olunca bazı temel şeyleri es geçiyor, üniversite demek diploma demek değil, en azında olmaması icab etmekte... şartmıdır, HAYIR. ama ZORUNLUDUR. herşey gibi duran,hiçbirşey.......... Okulu binbir güçlükle zar zor bitirmeye çalışan bir arkadaş, aldığı gün fotokopiyle çoğaltıp tuvalet kağıdı olarak kullanacağını söylemişti.. çok gülmüştük.. Sonra okulu bitirdi ama bunu yaptı mı bilmiyorum.. [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) binbir güçlükle okunup bitirilen unıversite sonucunda,popoyu kaldırıp gidip alınamayan bır parça kagıt,hem artık yurdum insanına oda yetmıyoki is bulurken...okula bagışlayak bari... satın aldın demek! - yaniii...öyle de denebilir:Pp eee ne işe yarıcak peki? ? ? - bilmem, en azından askerlikte rahat ettim haklısın. ne diim....muhahahahhahaa - hastir len ordan.. kıskanç hipneee! :@ tamam özür, özür de...zuhahahahahaha Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:37 AM. |