![]() |
ÜNLÜ BİRİNE BENZETİLMEK sizce ne demek, ÜNLÜ BİRİNE BENZETİLMEK size neyi çağrıştırıyor? * hayranı oldugunuz biriyse mutluluk verir degilse uzer. polat alemdara benzetiliyorum [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) -tamam tamam biliyorum neredeyse benim kadar güzel ama o sadece benim karbon kopyam olabilir...orjinali benim =) kötü bier şey... -Kız makbule bak tanıdın mı? koş koş,Merhabaaaa,biz sizi her zman severek izliyoruz. -Yok teyze ben o değilim.ben ünlü falan değilim. -dur biraz konuşalım,seni gördüm hemen tanıdım ayy gerçekten cok mutlu oldum. -tövbe tövbe,yavv ben o değilim,bırakın derse geç kalıyom. -dur bi fotoğraf çekilelim. -Allah'ım bana sabır ver! ! ! Çekilince ne oluyosa? ? ünlülere benzetilerek yolda,sokakta,işte rahatsız edilenlere sabır diliyorum [img]/images/smilies/smile.gif[/img])))))) beni ünlü birine benzeten hiç olmadı kiiiiiiiiiii [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))))) annemı türkan şoraya benı de anneme benzetırler [img]/images/smilies/smile.gif[/img])))))))) bence hış benzemıyor türkan sultana.......... ama ben annneme çooooooooook benzıyorum [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))))) bazan olabilir,hatta ham hayal mahsulu, zannededebilir...yalnız bu tavırların kendisine hiç faydası olmaz... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:11 AM. |