![]() |
ZAMAN HATASI sizce ne demek, ZAMAN HATASI size neyi çağrıştırıyor? * Sarahaten acaba söylesem darılmaz mı, Darılmak adeti bilmem ki çapkının naz mı? Desem ki...Ben seni, yok dinlemez ki hiddet eder, Niçin bu sözde ne var, sanki, hiddet etse ne der? Desem ki...Ben seni pek, ya kızar konuşmazsa, Derim bu çektiğim insaf edin eğer azsa. Desem ki...Ben seni pek çok, hayır kızar bilirim, Tereddüdüm acaba hiddetinden az mı elim. Desem ki...Ben seni pek çok, sakın gücenme e mi, Sakın gücenme eğer anladınsa sevdiğimi... 'Peggy Sue Got Married' (1986) Francis Ford Coppola 'Chung Hing sam lam' (1994) Wong Kar-Wai ben 'zamanlama hatası' derim... 'gittin, şimdi bir mevsim değil, koca bir ömür girdi aramıza, biliyorum! ne sen dönersin artık, ne de ben,kapıyı açabilirim sana...! ' 'daha o gün anlamalıydım bu ilişkinin yazgısını, takvim tutmazlığını... aramızda bir düşman gibi duran zamanı... daha o gün anlamalıydım benim sana erken, senin bana geç kaldığını..... murathan mungan atletizmde, yüzmede falan yarışlarda sporcular start aldıklarında yapıyorlar bazen 'zaman hatası' kimi yerde zamanlama hatası oluyor, kimi de vakitli vakitsiz konuşuyor. '...susuyor,aşklarının ölüşünü seyrediyordu...' tarihin hatalarını yapıyoruz belki de farkında olmadan.......ülkemiz için her şeyin en iyisini düşünmeliyiz...........çok önemli bir zaman ayrımındayız....... ben bi ömür beklerim diyorum O' da bana dört saat geç kaldın diyo bunun gibi diil ama buda zaman hatası Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:46 AM. |