Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| ZARF sizce ne demek, ZARF size neyi çağrıştırıyor?Serbest Kürsü ve Sözlük ZARF sizce ne demek, ZARF size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız *
zarfcılık bir zarf atma yöntemi ve zarfcı mafyanın sonu
1-BİZ GAZETECİLER NASIL YAZI YAZMA KONUSUNDA KENDİMİZİ GELİŞTİRİP BAŞARILI YAZILAR YAZIYORSAK ZARFCILARDA ZARFCILIK KONUSUNDA ÇABA SARF ETTİKLERİ İÇİN BU KONUDA USTALAŞIRLAR.
2-ZARFCILARIN TABAK ÇANAK ZARFI DEDİKLERİ BİR ZARFCILIKLARINI NASIL UYGULADIKLARINI ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
07-01-2009, 05:08 PM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| ZARF sizce ne demek, ZARF size neyi çağrıştırıyor? *
zarfcılık bir zarf atma yöntemi ve zarfcı mafyanın sonu
1-BİZ GAZETECİLER NASIL YAZI YAZMA KONUSUNDA KENDİMİZİ GELİŞTİRİP BAŞARILI YAZILAR YAZIYORSAK ZARFCILARDA ZARFCILIK KONUSUNDA ÇABA SARF ETTİKLERİ İÇİN BU KONUDA USTALAŞIRLAR.
2-ZARFCILARIN TABAK ÇANAK ZARFI DEDİKLERİ BİR ZARFCILIKLARINI NASIL UYGULADIKLARINI ÖĞRENMEK İSTERMİSİNİZ?
3-ZARFLANACAK İNSAN UFAK TEFEK ZARFLARA ALDIRIŞ ETMİYORSA ZARFLARI ALMIYORSA ZARFCI MAFYA KENDİSİNİN ÖNEMSENMEDİĞİNİ ANLADIĞI İÇİN ACI ÇEKER
4-BU ŞUNA BENZER VE GERÇEKTİR BİLİM ADAMLARININ ZARARLI BÖCEKLERİ VE MAHLUKATI ÖLDÜRMEK İÇİN ŞU FORMÜLÜ BULMUŞLARDIR DENERSENİZ KESİNLİKLE ZARARLI MAHLUKATTAN KURTULABİLİRSİNİZ.
5-ZATEN BU YÖNTEMİN KOLPACI VE ZARFCI MAFYAYADA YAPARSANIZ AYNI ETKİYİ GÖSTERECEKTİR.
6-YÖNTEMİ AYNEN BİLİM ADAMLARI ŞÖYLE UYGULAMAMIZI SÖYLEMEKTEDİR.
7-ZARARLI MAHLUKAT EVİMİZDE DİNLENİRKEN HEMEN ORTALIĞA ÇIKAR BİR YERDEN BİR YERE GİDER SİZDE HEMEN ZARARLI MAHLUKATIN PEŞİNE DÜŞER ONUNLA İLGİLENMEYE BAŞLARSINIZ.
8-ZARARLI MAHLUKATTA SİZİ ZOR DURUMA SOKTUĞU İÇİN BU HAREKETİNİ HEP DEVAM ETTİRİR VE SİZİ KIZDIRMAYA DEVAM EDER İKİDE BİR SİZ EVDEYKEN ORTALARDA DOLANIR YANİ SİZE ZARF ATAR.
9-OYSA BU ZARARLI MAHLUKATI HİÇ GÖRMEMİŞ GİBİ YAPTIĞINIZDA ACI ÇEKER VE KENDİSİNİ YOK SAYDIĞINIZ İÇİN VARLIĞINI HİSSETTİRMEK İÇİN DAHA FAZLA ÇABA GÖSTERİR.
10-SİZE DAHADA FAZLA YANAŞIP KENDİNİ GÖSTERME ÇABASINA GİRER
11-EĞER BİR KAÇ KEZ O ZARARLI MAHLUKATI YANİ BÖCEĞİ VEYA FAREYİ GÖRMEMEZLİKTEN GELİRSENİZ NE OLUR BİLİYORMUSUNUZ.
12-ZARARLI MAHLUKAT BUNU GURURUNA YEDİREMEYİP İNTİHAR EDER
13-YANİ KENDİSİNİN ÖNEMSENMEDİĞİNİ ANLAYINCA KENDİSİNİ YOK EDER.
14-EĞER O ZARARLI BÖCEK VEYA FARE İLE İLGİLENSEYDİNİZ VARLIĞINI HİSSEDECEK SİZE ZARAR VERECEKTİ İŞTE BU BİLİM ADMLARININ YÖNTEMİNİ KULLANAN KOLPACI VE ZARFCI MAFYADA SİZE ZARF ATIP SİZE BÖYLE BÖCEK VE FARE OLAYINDA OLDUĞU GİBİ ZARAR VERMEYE KALKIŞIR
15-EĞER ZARFCI MAFYANIN ZARFLARINI ÖNEMSEMEZSENİZ AYNI BÖCEK GİBİ ACI ÇEKER VE HAYATINI ZİNDAN EDER KENDİSİNİ ALKOLE VURUR ZATEN BU ZARFCI MAFYANIN ÇOĞU EROİNMANDIR.
16-GELELİM KOLPACI VE ZARFCI MAFYANIN ÖNEMLİ SAYDIĞI TABAK ÇANAK ZARFINA
17-KOLPACI VE ZARFCI MAFYANIN BU ZARFLAMAYI YAPMASI İÇİN ÖNCE EVİNİZE BİR BAHANEYLE SİZİNDE KISMEN TANIDIĞINIZ BİR KOLPACILARINI GÖNDERİP MUTFAĞINIZDA HANGİ EŞYALAR VAR ONU TESPİT ETMESİ LAZIM.
18-MUTFAĞINIZDAKİ TABAK VE DİĞER EŞYALARI ÖĞRENDİKTEN SONRA AYNI EŞYALARDAN BULUR VE SİZİN BİR YERİ GEZERKEN GÖREBİLECEĞİNİZ BİR YERE BU EŞYALARI KOYAR SİZDE BU EŞYALARIN AYNISININ EVİNİZDE OLDUĞUNU GÖRDÜĞÜNÜZDE ZARFLANMIŞ OLURSUNUZ.
19-SANKİ KOLPACI VE ZARFCI MAFYA EVİNİZE BİLE ADAMINI SOKACAK KADAR GÜÇLÜ OLDUĞUNU DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ
20-BELKİDE KORKAK BİRİ OLURSA KOLPACI VE ZARFCI MAFYA BU ZARFLADIĞI İNSANI UFAK UFAK SÖYÜŞLEMEYE BAŞLAYACAKTIR.
21-HALBUKİ NASIL KÜÇÜCÜK BİR BÖCEK BİZİ AĞZINI AÇIP YUTAMAYACAĞI İÇİN KORKMAMIZA GEREK YOKSA BU KOLPACI VE ZARFCI MAFYADA BİR TANIDIĞINIZA RİCA EDİP YALVARIP MUTFAĞINIZDAKİ EŞYALARIN RENGİNİ VE ÖZELLİĞİNİ ÖĞRENİP SİZE AYNI EŞYALARIN BİR BENZERİNİ GÖREBİLECEĞİNİZ BİR YERE KOYMASIDA PASİF BİR ZARFCILIKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR.
22-KOLPACI VE ZARFCI MAFYANIN BUNA BENZER KOLPA VE ZARFLARI O KADAR ÇOKTURKİ NEDENİ İSE KOLPACI VE ZARFCI MAFYANIN GEÇİM KAYNAĞI BÖYLEDİR.
23-SİZLER KOLPACI VE ZARFCI MAFYANIN BAŞKA ZARFCILIKLARINIDA ÖĞRENMEK İÇİN BANA YAZARSANIZ SİZE KOLPACI VE ZARFCI MAFYANIN DİĞER ZARFLARINIDA GÖNDERİRİM.
24-BU KOLPACI VE ZARFCI MAFYA SİZE BÖYLE KOLPA VE ZARFLA ZARAR VERMEK İSTERSE ONLARI BÖCEKLERİN KONUMUNA SOKACAK HALE GETİRİN ONLARIN KOLPA VE ZARFTAN BAŞKA CESARETLERİ YOKTUR KORKAK İNSANLAR OLDUĞU İÇİN BU PASİF DİRENİŞLERDEN MEDET UMARAK HAYATLARINI SÜRDÜRMEKTEDİRLER.
25-KOLPACI VE ZARFCI MAFYA PASİF OLAYLAR YAPTIĞI İÇİN POLİSTE ONLARI ÖNEMSEMEYİP FARE VE BÖCEKLER GİBİ YOK OLACAKLARINI BİLİRLER.
26-ZEHİR TACİRLERİ VE ÇETELERLE MÜCADELE DERNEĞİ KURUCU BAŞKANI HASBORA
27- www.hasbora.com
ZARFCILARIN SÖYLEMEKTEN ÜRKTÜKLERİ SÖZLERİ SÖYLERMİŞ GİBİ YAPMALARINA ZARF DENİR. ANIŞTIRMAK'TA DENEBİLİR VEYA BAZI YÖRELERİMİZ 'MALAYANİ' KONUŞMADA DERLER
1. ZARFCI MAFYA ENERJİSİNİN TAMAMINI ZARFLAMANIN ÜZERİNE YOĞUNLAŞTIRIR
2. ELİNDE SADECE KOLPA VE ZARF OLDUĞU İÇİN EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRME ÇABASINA GİRER
3. ZARFLAMAYLA HİÇ BİR SONUCA ULAŞAMAYACAĞINI BİLSEDE DİRENCİNİ KAYBETMEZ
4. PASİF DİRENİŞ OLDUĞU İÇİN POLİSTENDE RAHAT KURTULUR
5. ZARFLAMA YAPTIKLARI İNSANLARDAN O KADAR ÇOK BEKLENTİLERİ VARDIRKİ
6. GERÇEK AMAÇLARI PARA SÖYÜŞLEMEK OLMASINA RAĞMEN BAŞKA BEKLENTİ İÇİNEDE GİRERLER
7. KOLPA YAPTIKLARI İNSANIN ALKOL ALMASINI VE ZARAR GÖRMESİNİ İSTERLER
8. HATTA KENDİNE ZARAR VERECEK ŞEKİLDE PSİKOLOJİYE SOKMAYA BİLE ÇALIŞIRLAR
9. KORKTUKLARI İNSANLARA BIRAKIN ZARF ATMAYI VİLAYETLERİNE BİLE GİDEMEZLER
10. ZARFLAYACAKLARI İNSANLAR GENELDE PASİF VE KORKAK İNSANLARDIR
11. KOLPALARINDAN KORKAN İNSANLARIN DAHADA ÜZERİNE GİDERLER
12. GENELDE HİÇ PARALARI OLMAZ TERSO GEZERLER
13. ARALARINDA BAŞ ZARFCI - KOLPACI BAŞI- BAŞ KOLPACI -BAŞALTI KOLPACISI- SERİ ZARFCI - SERİ KOLPACI -HABERSİZ ZARFCI - HABERSİZ KOLPACI GİBİ MERTEBELER VARDIR
14. ÜNLÜ ZARFCI - ÜNLÜ KOLPACI GİBİ ARALARINDA SOHPET EDERLER
15. HABERSİZ ZARFCI VEYA HABERSİZ ZARFCI HABERİ OLMAYAN İNSANLARA ATTIRDIKLARI KENDİLERİ DIŞINDAKİLERE TAKTIKLARI ADDIR
16. ÖRNEĞİN SİZE BİR ZARF ATACAKLAR DİYELİNKİ ZARFCILARIN YEĞENİNE ACI VERDİNİZ HEP YEĞEN ZARFI ATARLAR
17. YEĞENİME ACI ÇORBA İÇİRDİLER - YEĞENİM MALTAYA GİTTİ- GİBİ SİZİ ZARFLARLAR
18. BU ARADA KENDİLERİNDEN OLMAYAN BİRİNEDE SİZİN DUYACAĞINIZ ŞEKİLDE YEĞENİM HASTANEYE YATTI DİYE TENBİHLERLER
19. HABERİ OLMAYAN ZARFCIDA SİZİN KOLPACI VE ZARFCI MAFYANIN YEĞENİNE ACI VERDİĞİNİ BİLMEDİĞİ İÇİN SİZİN DUYACAĞINIZ ŞEKİLDE YEĞENİM BUGÜN HASTANEYE YATTI DER.
20. SİZDE O ZARFCIYIDA ONLARIN KOLPACISI SANABİLİRSİNİZ HALBUKİ HABERSİZ ZARFCIDIR
21. HABERSİZ ZARFCI HABERİ OLMADAN GÖREVİNİ YAPMIŞTIR.
22. YEĞENİM HASTANEYE YATTI CÜMLESİDE BİR KÜFÜR SAYILMADIĞI İÇİN KULLANILDIĞININ FARKINA BİLE VARMAMIŞTIR.
23. KENDİLERİNE ZARAR VERENLERE HİÇ BİR ZAMAN BİR ŞE YAPAMAYACAKLARINI BİLDİKLRİ İÇİN
24. KAPININ ARKASINA OTURUP AĞLAYAYIMMI? - HİÇ OLMASA ZARF ATIYORUM DİYE KENDİLERİNİ AVUTURLAR.
25. ZARFCILAR KENDİLERİNİ GENELDE BÖYLE TELKİN EDERLER
26. SLOGANLARI 'KAPININ ARKASINA OTURUP AĞLAMAKTANSA ZAF AT RAHATLA'
27. KOLPADA YAPABİLİRSEN DAHADA RAHATLARSIN İLKESİNDEDİRLER.
28. www.hasbora.com
ZEHİR TACİRLERİ VE ÇETELERLE MÜCADELE DERNEĞİ
1-İNSANLAR KENDİLERİNDEN GÜÇLÜ GÖRDÜKLERİ KORKTUKLARI ZAMANLAR KENDİSİNE EZİYET EDENE KARŞI SAVUNMA SÖZLERİNE ZARF DENİR
2-KENDİSİNE YAPILAN ACILARI SÖYLEYEMEZ VE BUNU BAŞKASINA SÖYLETİR YANİ ZARF ATTIRIR
3-HER KORKAK İNSANIN ZARFCI ADAYI OLACAĞI KESİNDİR
4-DİREK SÖYLEMEKTEN KORKTUĞUMUZ BİZİ YILDIRAN EZİYET VEREN İNSANLARA KARŞI İÇGÜDÜSEL BİR REFLEKSTİR
5-BU OLAYI BİLİNÇ ALTIMIZ PLANLAR SİZE ACI VEREN İNSANA BİR ŞEY YAPMANIZ İMKANSIZ AMA PASİF DİRENİŞ GÖSTEREBİLİRSİNİZ
6-BUNUN KOLAY YOLUDA ZARF ATMAK VEYA ZARF ATTIRMAKTIR
7-ÖRNEĞİN SEVDİĞİNİZ YEĞENİNİZE BİRİSİ EZİYET ETTİ EĞER SİZ DİREK KARŞI ÇIKARSANIZ SİZEDE EZİYET EDECEK AMA YEĞENİNİZE EZİYET EDENE ZARF ATARSANIZ KURTULURSUNUZ
8-YEĞENİNİZE EZİYET EDENE ZARF ATMAK KOLAY OLABİLİR ÜSTELİKTE TEHLİKESİ YOKTUR
9-BENİ YANLIŞ ANLADINIZ BENİM BİR ŞEYDEN HABERİM YOK DİYEBİLİRSİNİZ
10-EN AZINDAN YEĞENİM İÇİN BEN SİZE NEDEN ZARF ATAYIMKİ YEĞENİMİ BENDE SEVMİYORUM DİYEREKTE KURTULMA ŞANSINIZ VARDIR
11-DİYELİMKİ YEĞENİNİZE VEYA BİR YAKININIZA BİR KÖTÜLÜK YAPILDI FARZEDELİMKİ 9 YIL ÖNCE SİZDE HİÇ BİR ŞEY YAPAMADINIZ
12-DUYACAĞI ŞEKİLDE 9 YIL ÖNCE BANA BİRİ EPEY ZARAR VERDİ DEDİĞİNİZDE YEĞENİNİZE ZARAR VEREN ZARFLANMIŞ OLUR
13-SİZDE ONA HİÇ RİSKE GİRMEDEN ZARF ATMIŞ OLURSUNUZ
www.hasbora.com
ZARFÇI
Mektup atmak istiyorum yok zarfçı
İnternet çıktı zarar etti kağıtçı
İnsanlar oldu artık birer iktisatçı
Zarf alan yok zararda imalatçı
hasbora güzelrüzgar
www.hasbora.com
yalanarak kapanan mektup gereci...
__
evet evet 3 saat önce falan karar verdim...bi gün bi sefgilim olursa ona renkli renkli zarflarda birşeyler hazırlıycam =)
ayrılırken heralde 'al mektuplarını ver mektuplarımı' olur cidden....=)
SERİ ZARFCI
ÜNLÜ ZARFCIYIM ZARFLARI SERİ SERİ ATARIM BEN
DUYDUKLARI ZAMAN KAÇARIM HİÇ DURMAM BEN
BANA ZARF ATARLARSA KESİNLİKLE YEMEMEM BEN
BAZENDE BABA KOLPALAR YAPABİLİYORUM BEN
HASBORA GÜZELRÜZGAR
ZARF KOLPACILIKLA KARDEŞTİR.
ZARF KOLPACILARIN YANİ GETİR GÖTÜR İŞLERİNDE KULLANILAN PASF VE KAREKTERİ GELİŞMEMİŞ ŞAHISLARIN SÖYLEDİNLERİ SÖZDÜR.
mafyaya özenenler zarfcılıkla birşeyler kazanacağını sanarlar. örneğin bu tür şahısları uyardığınızı düşünün. yanlış işlerle meşkulsün çetelere bulaşma seni kullanırlar seni babana söylerim dediğimizde şöyle yapar.
bir arkadaşına sizin duyacağınız şekilde zarf attırır. beni geçenlerde birisi okulunu bırkma dedi bende acayip tersledim dedirtir. bunu bir kaç değişik arkadaşına söyletir. sert olarak uyarılırsa abi valla benim haberim yok deyip geçiştirir. işte zarfcılık budur. bu zarfcıları bazende habersiz kullanırlar kullanılanın haberi olmaz.sen şurda şu sözü söyle şuna şunu de diyecek saftorikleri bunlar araştırır ve ücretsiz olarak kendi işlerinde kullanırlar. zarfa düşmeyin daima gülümseyin www.hasbora.com
ben atarım sen mektubunu yazarsın
Kaynak:Antropoloji Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |