Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| SON 24 SAATTE YAZILANLAR sizce ne demek, SON 24 SAATTE YAZILANLAR size neyi çağrıştırıyor?Serbest Kürsü ve Sözlük SON 24 SAATTE YAZILANLAR sizce ne demek, SON 24 SAATTE YAZILANLAR size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Adı lazım değil üyesi olduğum bir gurupta B.O.P (Büyük Ortadoğu Projesi) adı altında guruba dağıtılmak üzere gönderilen bir ileti aldım, gönderilen iletideki bilgilere göre birileri Türkiyede din ve inancı yıkmak yerine "ateizm"i getirmek için gizli faaliyetler içerisinde olup yeraltında ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
07-01-2009, 05:11 PM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| SON 24 SAATTE YAZILANLAR sizce ne demek, SON 24 SAATTE YAZILANLAR size neyi çağrıştırıyor? * Adı lazım değil üyesi olduğum bir gurupta B.O.P (Büyük Ortadoğu Projesi) adı altında guruba dağıtılmak üzere gönderilen bir ileti aldım, gönderilen iletideki bilgilere göre birileri Türkiyede din ve inancı yıkmak yerine "ateizm"i getirmek için gizli faaliyetler içerisinde olup yeraltında teşkilatlanıyorlarmış. Rivayet bu ya!
Dolayısı ile gurup sayfasına koyulan bu yazıya aşağıdaki yorumu ekledim.///
Kafasındaki düşünceleri kendisine ait olmayan ve malum adreslerce ikame edilen kimi kendini bilmez doğuştan uşak olma zihniyetli toplum düşmaları tarafından üretilen bu tezlerden ortalıkta o kadar çok var ki!
Bakın ne buldum diye ortaya atıp kafaları karıştırarak amaçlarına ulaşacaklarını sanıyorlar.
Bir yere kadar da bunu başardılar F.Gülen ve tayfası ortada kocaman bir örnek hala göremeyenle ne gibi bir lafım olabilir ki acaba?
Saidi nursi den bu yana bu ülkenin nimetlerini hamudu ile götürürken diğer yanda ülkenin altını dinamitlediklerini tarih her yerde yazıyor (Elhamdülillâh Müslümanım ve ALLÂH'ın birliğine şahadet ederim) lakin ALLÂH'ı ve dinini satarak servet yapanlara zinhar şahadette etm...
Hemen akabinde yazıyı bizlerle paylaşan kullanıcıdan bir özel ileti aldım iletisinde diyor ki!
//Sayın Turan TUNCER
Düştüğünüz notu ibret ve hayretle okudum.
İçinizde sevgi yerine doldurduğunuz kin ve nefreti yalan ve iftira atarak satırlara aktarmaktan hiç de çekinmemişsiniz.80 yıllık ömrünü imann ve Kur'an hizmetine adamış bu uğurda 27 sene hapishanelerde çile çekmiş,ahirete göçerkende bıraktığı külliyattan başka bir eser bırakmamış bir insana kullandığınız ibareleri şiddetle kınıyorum.
Zindanda çorbasının tanelerini karıncalara veren bir insana hamuduyla yiyor ibaresi kullanan biri kusura bakma ama insan bile olamaz.
Fethullah GÜLEN'e gelince Emekli maaşından başka nesi var ki bu dünyada.
Yazık,hemde çok yazık. nefretini,iftira ve yalanlarla süsleyenlere çok yazık///
Bu aldığım iletide sizinde açıkça gördüğünüz gibi şahıs olayı kişisele indirgeyerek salya sümük ağzı köpükler içerisinde doğrudan şahsıma saldırmış ve hakareti aşan ifadeler kullanmıştır.
Kendisine aşağıdaki cevabi yazımı gönderdim şimdilik hala bir ses çıkmadı hayırlısı ALLÂH tan diyelim.
Benim dile getirdiğim iddia değil somut gerçeklerdir de benim anlamadığım siz neden üstünüze alındınız?
Yoksa siz de
*Şu, Cami duvarlarını, kolon ve kirişlerini cennette arsa karşılığı milyar lira karşılığı satanlardan mısınız?
*Şu, Millete sofraya tok otur aç kalk deyip halkın ianelerini lüp ederek kendisine kuş sütü dahil cennet sofrası kuranlardan mısınız?
*Şu, az ye, az uyu, az konuş çok çalış ve hayır et sağlıklı yaşa deyip yan gelip yatan, kuş tüyü yataklarda keyif yapan, durmadan yorulmadan fetva veren ama hayatı boyunca hiç bir işin ucundan (camiye yardım, külliyeye yardım, fukaraya yardım toplamak hariç) tutmayanlardan mısınız?
*Şu, Amerika, Avrupa ALLÂH düşmanı, kafir diye vaaz edip oğlunu kızını 'bu halkın paraları ile' oralarda okutanlardan mısınız?
*Şu, çok laf yalansız, çok kazanç haramsız olmaz deyip okuldan yeni mezun oğluna 500 bin dolarcık peşinat verdik sadece diyeraek gemi alan, 15 yaşındaki oğluna holding kuranlardan mısınız?
*Şu sırf oğlum para kazansın diye oğlu Amerika'dan gemiler dolusu mısır getirir getirmez mısır ithalatındaki gümrük girdilerini yükselterek piyasada haksız ve zalimce rekabet ortamı yaratanlardan mısınız?
*Şu, Turan ÇÖMEZ bizim kirli çamaşırlarımızı ortaya döküyor sırlarımızı ve suçlarımızı ifşaa ediyor diye içlerinden 'aforoz' eden ve sonrasında kurgulanmış bir senaryonun içine dahil edenlerden misiniz?
Böyle daha yüzlerce soru sorabilirim ama bu kadarı yeterli sanırım!
Ha birde şu malum zaat meselesi var ya
*hani şu malum emekli maaşı ile geçinen
*hani şu malum emekli maaşı ile Amerika'nın milyarderler semtinde sarayda oturan,
*hani şu emekli maaşı ile Penthaus, playboy ve bilimum karanlık işlerle milyarder olmuşlara komşu yaşayan,
*hani şu deniz fenerinde ve benzeri bir çok kuruluşta yapılmış yolsuzlukların ve zimmete para (para derken öyle senin benim aklımızın alamayacağı istişareye yatsak tahayyül edemeyeceğimiz miktarlar) geçirmelerin hesabını veremeyen zatı muhterem diyorum Vallahi de Billahi de sen çok haklısın ben o zatı muhtereme haksızlık etmiş iftira atmışım oysa vatandaş ne kadar da masum ve ne kadar sıradan bir emekli hayatı yaşıyor değil mi sayın arkadaşım.
Ben size sayın diyorum siz dikkat edin de sakın birilerince sayılmayın zira onlar benim dile getirdiğim anlamda saymıyorlar da! !
İlşetiler üzerinde hiçbir eksiltme ve ya fazlalaştırma yapılmamıştır orjinalleri pc imde açtığım dosyada ve sayfamdaki mail dosyamda saklıdır gerektiğinde kullanılabilir bilgilerine
ALLÂH cümlemizi,
ALLÂH ve ALLÂH ın dininin ticaretini yapanlardan uzak eylesin.
Kaynak:Antropoloji Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |