![]() |
TEŞEKKÜR sizce ne demek, TEŞEKKÜR size neyi çağrıştırıyor? * kolaydı sevmeler ben imkansızı seçtim ne kadar yakındın o kadar uzaktın bana elimi uzatsam tutabilirdim ama bir o kadar da ulaşılmazdın kaçanlardan değildim ben kaçmadım ne zaman vazgeçmeye kalksam yüreğim o kocaman haliyle dikildi karşıma ben yüreğimin sesini dinledim ve yüreğim de sendin aslında her sözcüğü denedim, seni anlatmak için her sözcüğün üzerinde durup bir kere düşündüm ya onlar anlatamadı seni,ya sen onlara yetmedin ben ki konuşmayı o kadar seven, böylesine laf cambazı bir tek seni tarif edemedim... Alıntı/ Chiron Ben ' limonata ' terimine isim vermedim, ve şu şudur diye yazmadım.. Ama bazı duyarlı ve herşeyi üzerine alınan nedir sakinleri boş durmayarak, benim nıck'imi direkt vererek, ben tahrik etmiştir... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Tesüflerimi arz eder, yineden yazılanların ele alınmasını önemle rica ederim...! ! hayatımı mahvetmeye çalışan insanlara,bilmeden de olsa gözümün açılmasını sağladıkladıkları için Teşekkür ederim.. Teşekkürler bir şeydeğil 'Bir şey değil,'i aradım, bulamadım. Bir şey değil. Spas... hoş vakit geçirilince de teşekkür edilir arkadaşlara [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) SPAS [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) bazen zor bazense dile pelesenk ve pervasız özür dilemek ile aynı kaderin kardeşi Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:30 PM. |