![]() |
TENEKE sizce ne demek, TENEKE size neyi çağrıştırıyor? * nam-ı diğer,TNK.. Sevdiğim bir grup..Dinlemeye değer.. Yaşar Kemal'in bugünlerde de gündemde olan(Opera olarak scala da gösterimde imiş) ve bildiğim kadarıyla sonradan işadamı olan Aydın Bolak' ın hayatı ve Çukurova'da kaymakamlık yapmasını konu alan eseri. okudum. Bu eser nedense gündeme getirilmiyordu ama el oğlu bulmuş... biz çocukken saklambaça benzer bı oyun oynardık ama teneke de vardı işin içinde walla çok güzeldi [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))))))))) konserve= sokak kedisi=şarkı Aklıma 6saray'ın aldığı UEFA tenekesi geliyor. Büyük bir tesadüf sonucu almışlar (!) Yada bizim bilmediğimiz ilişkilerle alınmış. Ama Kadıköyde sökmedi. 6 Kasım 2002'de Paslanmış teneke catırdadı. (6-0) ee dinlemek lazım tabiat sustu zaman doldu.... bugünlerde kardeş tarafından en çok dinlenen grup ) ışık tut bana pişmanlığın gölgesindeyim akıl ver bana sonsuz labirentteyim yüreksiz sandılar duygusuz sandılar sevgisiz sandılar ama yanıldılar! ışık tut bana pişmanlığın gölgesindeyim akıl ver bana sonsuz labirentteyim yetersiz sandılar nedensiz sandılar dengesiz sandılar ama yanıldılar sana açılan kalbim isterdi aşkı, sevgiyi sen sevmedin onu o geberdi! sana açılan kalbim isterdi aşkı, sevgiyi sen sevmedin onu o geberdi! ışık tut bana pişmanlığın gölgesindeyim sonsuz labirentteyim yüreksiz sandılar duygusuz sandılar kedersiz sandılar ama yanıldılar. sana açılan kalbim isterdi aşkı, sevgiyi sen sevmedin onu o geberdi! sana kapılan kalbim isterdi yeniden kendine güvenmek sevmedin onu, elveda deee! neden yalnızlık mı yoksa nedensizlik mi bilmem sorun bende mi yoksa çevremde mi kimim ben ayrıca sen de varsın gömüldün kalbime bulamıyorum seni bulamıyorum seni gökkuşağının altında beni bekleyen umutlar o da olmasa zaten ben niye yaşarım ki dostlar ayrıca sen de varsın gömüldün kalbime bulamıyorum seni bulamıyorum seni bu düş ne zaman biter sensizlik beni uzağa iter gerçeklerde olmasan da seni bulmaya değer Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:49 AM. |