![]() |
YILBAŞI sizce ne demek, YILBAŞI size neyi çağrıştırıyor? * Her yılın başında...ilk gününde iyi niyet ifadeleri..hoş temenniler dolar taşar yaşadığımız iklimden arşa kadar... Efendim tüm vâr olan güzellikler Allah'ın ol demesiyledir... 'Ol' der ve hemen oluverir... Allah'ın hep güzellik adına 'ol' dediği yerde durmanız temennilerimle... Bu yıl da 'Nedir'e' devamdayız inşaallah... yeni yılın türk milletine ve tüm insanlığa yeni umutlar.. yeni ufuklar getirmesi dileğiyle...... (kafanı çalıştır biz 4 avuç fındık yemeliyiz...mu ha aha ahaaa) amaniiiin yirmiuc yasina girmiisiiim,daha iki ay var yah..:O Sınava hazırlandığım yalnızlıktan ve sıkıntıdan çıldırmak üzereykenki yılbaşılarını hatırlıyorum da şimdiki halim için şükrediyorum. Bu yılbaşı hiç farketmez! Eski çınar şimdi Noel ağacı Dallarda iğreti yaprak utansın! ..... N.F.K. bugün tv de gördüm... geçmiş yıllardan bir görüntüydü.... 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-yılbaşııı diye bağıran tipler vardı... Asker ocağında... Bakalım nasıl olacak, bekliyoruz... İçki yok, o kesin de, bari eğlence olsun... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] yılbaşı o yıl iyi geçsin diye dua etmeli bence. eğlencenin dozunu kaçırmak hoş değil diye düşünüyorum yilbasi demek tatil demek tatil demek uyku demek uyku demek hersey demek Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:07 PM. |