![]() |
EMRE sizce ne demek, EMRE size neyi çağrıştırıyor? * şimdiye kadar tanıdığım tüm emreler yakışıklıydı bunlardan biri sevgilim inşallah geri kalan emrelerde yakışıklıdır [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) emre ne demekkkkk? ? ? ? mmmhhhh..emre benım bitanecik canım sevgilimin ismi ya daha ne olsun..aşkım seni seviyorum..emre ismi kimseye sana yakıştıgı kadar yakışamaz bitanem benim mujx..=) emre benim için canımın canı,oğlum yavrum demektir 12.10.2007 tarihinde 22 yaşında vefat etti: ne ümitle seni besledim mezarımı ellerimle süsledim yanıyor içerim seni özledim uyan emre oğul uyan kırdın ailenin belini çabuk soldurdun gülümü yakıştıramam ölümü uyan emre oğul uyan kardeşlerin sana yandı anan çok perişan oldu baban orhan çabuk çöktü uyan emre oğul uyan ORHAN BOLAK 13.01.2008 emre... öncelikle çok güzel bir erkek ismi [img]/images/smilies/smile.gif[/img] emre diince aklıma aşk qelior çünkü platonik sewqilm o bnm[img]/images/smilies/frown.gif[/img] [ilk AŞKIM,SEWĞİLİM liselim]i çağrıştırıyo seni her seye rğmen sewiyorum Âşık, tutkun, müptelâ. (ama bence hiç de değil) [img]/images/smilies/frown.gif[/img] Benım oglumun adı! brad pitt'in türk vatandaşlığı başvurusunda bulunacağı zaman verilebilecek ender isimlerden biri.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:19 PM. |