![]() |
AYNA sizce ne demek, AYNA size neyi çağrıştırıyor? * Karsisina geceni icinde saklar ama görüntüsünden habersizdir... ayna grubu... türkiyenin en iyi müzik yapan gruplarından... şarkılarını 100 kere dinlesemde bıkmam biliyorum bu aynanın arkasında sen varsın ama ben sana kendim kadar yaklasabiliyorum. icinden gecemem..icinde kalmaktan korkuyorum. aynayı kıramam..icinde sen varsın biliyorum. aynaların gölgeli kırılganlığında ten ıssızlaştı elveda merasimleri tamamlandığında zaman, geçmiş çağlardan bir zamandı nefti koylara çekildi hüznün dili lal ve başladı yüz yıl süren uykular sabır suskunlukla sınandı tenhalığı kuşandı gönül hamdı zamansız mecrasında ruh aşinalık acıya flu bir düş kımıldandı. kabullenmek zorundayım...bu yaşam denilen seyahatin üstümde iyi kötü pek çok etiket iliştirdiğini... bir deve gibi..sırtımda hörgüçler orada duruyor...uğraşayım mı onlardan kurtulmaya? düşününce buna cevap vermek imkansız gibi görünüyor, oysa sırtıma bir hörgüç daha eklememe fırsatını da sunuyor... felsefeye gerek yok hiç.. aynalara kendimi görmek için bakıyorum ben.. başkası beni iyi görsün diye değil... içimi kendimden mamul bişey kanatsın..onu tercih ediyorum.. kafamı herşeye takıyorum..yok saymıyorum...hesabımı bitirip rahat ediyorum..tekrarlıyorum...kendimi seviyorum... anılar ki aynalara benzer.. her bakış ve hatırlayış bir iç kanama tehlikesi... yüzünde bir küçük noktadır hüzün, yavrum bugün seni pek ölgün gördüm, akmayan yaşlarla sıcacık yüzün neşeni ne bugün neden dün gördüm necip fazıl aynadaki hayalime şiirinden Aynaların Önünden Ayna Olmaya..! ? baksan bu yüzden.. geçsen de içinden.. çıkıp diğer yüzünden.. yine kendine dönsen... anlarsın ki an gelir.. kendinle.. 'bir' sin sen... 'görünmeyen yüzüm' ü görmek için baktım sadece... korktum.. görünmeyenlerimi göremeyince.. arkaya geçtim usulca.. oradadırlar diye belki de.. onlar diğer yüzde kaldı.. eğlendiler benimle... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:44 PM. |