![]() |
AŞIK OLUNDUĞUNDA YAPILAN HATALAR sizce ne demek, AŞIK OLUNDUĞUNDA YAPILAN HATALAR size neyi çağrıştırıyor? * Şunuda söylemeden geçemeyeceğim. Çok sevdiğim bir arkadaşımın bu terimin eklendiği 30 Mart 2005 tarihinin gecesinde nişanı vardı. Ve ben aşık olunduğunda yapılan hataların temellerini o arkadaşımın nişanında atmaya başlamıştım. Birde 15 Ağustos 2005 tarihinden sonra yaptığım hatalar varki Allaaaahhh. Ohooo o kadar çokki say say bitmez. Mesela, aşık olduğun kişiyle konuşurken daha doğrusu konuşamazsın, kelimeleri eveleyip gevelersin ağzında. Ya ben ne kadar salağım iki lafı bir araya getiremedim oysaki söylemek istediğim ne çok şey vardı dersin. Günaydın yerine iyi akşamlar, iyi akşamlar demen gereken yerde de günaydın dersin. Bir kere, bazen evde, işte, orda burda unuttuğun cep telefonunu artık elinden hiç düşürmezsin. Pardon ama WC'ye bile cep telefonunla girer olursun. Aklınızda sürekli o olduğu için, ister istemez iş yerinizdeki bayan arkadaşlarınıza onun ismiyle hitap edersiniz. Ve bazen öyle hatalar yaparsınızki geriye dönüşü de olmaz. aşık olmanın 'kendisi' hata değil mi ki zaten....... hata olarak kabul edilse,yaşananın güzelliği kalırmı? ? Aşık olmanın kendisi zaten yek başına bir hatadır daha fazlasını yapmaya gerek olmadığı kanaatini taşımaktayım... aşk kapıdan girince akıl bacadan çıkar derler mümkünse aklı ürkütmemeli ve küstürmemeli fırtına dindiğinde ona çok ihtiyaç oluyor.. ama ben bir kez daha aşık olsam yine pervasızca yaşarım çünkü aklımı küstürmemek mümkün değildi... Arabayla gittiğim yerden bir kısa mesajının heyecanıyla arabamı unutup döndüğüm oldu... Aman sakın ha! ..Yapmayın...Yıllarca çekersiniz sonucunu...(tecrübe ile sabittir zira) Aklımla yüreğim arasında bir yerde hayata olan kaydımı dondurdu bu aşk. Başlayamadan ertelediğim birçok şey beni yasak etti hislerime ve gökkuşağı çelme taktı düşlerime... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 PM. |