![]() |
DELİ DUMRUL sizce ne demek, DELİ DUMRUL size neyi çağrıştırıyor? * toy bir dağ o..kendini kazmak yerine başkalarının üzerine yürümüş bunca yıl.. iyi günler beni adım dumrul tam olarak adım anlami bilmiyorum tam olarak acıklama yaparamısınız rica ederimi mesaj bekliyorum bugün 16.40'ta tekrarı vardı trt1'de. deli dumrul ile azrail arasındaki diyalog biraz gayr-i ciddi olmuş bence, neyse... özetle güzeldi. Deli dumrul dede korkut hikayelerinde ismi, geçen bir şahıstır.azraile savaş açmış daha sonra pişman olmuş[img]/images/smilies/biggrin.gif[/img] deli dumrul hangi yüzyılda yaşadı 11.01.2007 itibariyle TRT'de yayınlanan Dede Korkut hikayesi... gece uykuya dalma zorluğu çektiren konu ve efektler, iyi oyunculuk, atam atam sen kalk da ben yatam:'( ya bende geçenlerde tiyatro oyununa gittim efektlerle acayip hoş olmustu...tavsiye ederim... kendilerini yakınen tanırım...deli falan değil wallaaaa...adam gibi adam:=)) eğer dumrul abim deliyse,bizim boğaz köprüsünü yapıpda kısa bir süre sonra para akışının duracağını söyleyen ve sözlerinde durmayan amcalar zır zır deli [img]/images/smilies/smile.gif[/img] = deli dumrul bana hikaye olduğunu çağırıştırıyor. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:42 PM. |