![]() |
GİDEN SEVGİLİNİN BIRAKTIKLARI sizce ne demek, GİDEN SEVGİLİNİN BIRAKTIKLARI size neyi çağrıştırıyor? * Perçemindeki Sükût... Her giden bir çentik bırakır kalbin üzerine...bazı zamanlar sızladığını hissettiğin... Yarası Kapanmayan Bir Gönül... Bırakıp gittin beni bu soğuk şehirde Her günüm bir önceki günden daha kara Zihnimin İMPARATORİÇESİ yapıyor Beynimin bütün kıvrımları SENİ ve ben yok oluyorum Varlığımın tam ortasında.... bağımlı bir aşık... geri dönüşüm kutusuna atılanlardır...öğütülüp ortaya yenilikler çıkarılır... Ayrılık hallerinde sığınacak dostlar arar insan rakı, sigara, arkadaş sohbeti… Arkadaşların teselli ederken kullandıkları joker kelimeleri vardır: "hayırlısı olsun", "çivi çiviyi söker boş ver" gibi.. Kimi sevgililer vardır beton çivisi gibidir, hiçbir yeni sevgili sökemez, sökmeye kalktığında senden de bi şeyler kopar, gider bi şeyler mi dedim, çok şeyler gider çok.. Ama kimisi de vardır ki cam çivisi gibidir, yeni sevgiliye bile gerek kalmaz, elinle sökersin, ufak bi iz, küçük bi nokta, zamanla silinir gider… Aynı metafordan devam edersek çok sevgili değiştiren birinin delik deşik olduğu bir kaç sevgili bulunduranların da çivili yatak üstünde yattığı sonuçlarına ulaşabiliriz. (: Enkaz kaldırmak zordur... Bu bir yürek enkazıysa, o yükün ağırlığı ezer geride kalanı... Giden, gittiyini sanıyor sadece. Gerçekte O, kendisini geride kalana bırakıyor. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:43 PM. |