| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük ZÜLEYHA sizce ne demek, ZÜLEYHA size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * ZÜLEYHA! .. Mukabele: Üzerinde kanlı beyaz gömleğin Rüzgarın ve rayihanla gelirsin Kopar içimde fırtınalar, bozgun yerine uğrar ardından yüreğim Tutunamam ki bakışlarına Uçurumlarından gözlerinin Düşerim dipsiz kuyulara Yusuf yerine, ben Züleyha.. İtiraf: Hatta hep sana gelmelerim Biliyorum özrüm kabahatimden ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * ZÜLEYHA! .. Mukabele: Üzerinde kanlı beyaz gömleğin Rüzgarın ve rayihanla gelirsin Kopar içimde fırtınalar, bozgun yerine uğrar ardından yüreğim Tutunamam ki bakışlarına Uçurumlarından gözlerinin Düşerim dipsiz kuyulara Yusuf yerine, ben Züleyha.. İtiraf: Hatta hep sana gelmelerim Biliyorum özrüm kabahatimden büyük Seni Seviyorum İthaf: Nedir cürmüm ki Asırlardır kınanası bir kadınım Atsınlar beni kuytu zindanlara Cemalinden bihaber hasımlarım Yusuf yerine ben Züleyha Razıyım.. Muhasebe: Akledemedim kalbimle Zulmettim kendi özüme O nefis ne kötüdür oysa ki Kabul eyle tövbemi Razıyım Yusufun dininden Yarattın ya beni Ademin kemiğinden Ayırma hiç olmazsa İsmimi Yusufun isminden Züleyha büyük günahına diyet ödüyor yanacak yanmasına ama istemiyor Yusuf yansın belki günahı kadar büyük ihlasıyla, değil isminin onun isminden, Rabbinden cismininde cisminden ayrılmamasını niyaz etseydi o dahi kabul olurdu. fakat Züleyha Yusufun cemali yerine Yusufta Cemali göreli istemez oldu bu fani bedeni! .. (Alıntı) Züleyha külden kadın.. 'Herkes yusufun parçalanmış gömleğine bakıyor Kimse züleyhanın parçalanmış kalbine bakmıyor' Hz. Yusuf'a aşık olup ona iftira atmasına rağmen müslümanlar tarafından hoşgörülür genelde Züleyha. Geçmiş ve gelecek zaman kadın kahramanlarından tek farklı bahta sahip olan gücü. Fethedilen değil fetheden... Ağlamak için bahane bulmak zorunda olmayan... Bir lotus çiçeği... Gördüğü herşey O'na yusuf suretinde gelirken yüreği titreyip sabrı öğrenen.. bence guzel kadın ve su perisi anlamında diye biliorum.benım adımda züleyha ısmımı cok sevıyorummm züleyha'nın divan edebiyatında nefsin simgesi olarak kullanıldığını biliyorum,ama farklı anlamlarını öğrendikçe züleyha ismini daha çok seviyorum leyh örtü ve bürünmek anlamına gelir ZÜ (zi) sahip olmak anlamındadır ZÜLEYHA örtülü gizli sırlı güzellik anlamı tasır. EŞİ BENZERİ OLMAYAN KİŞİ arapça kökenli bir isim. arapça kökenli bir isim. Kaynak:Antropoloji
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük ZÜLEYHA sizce ne demek, ZÜLEYHA size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * ZÜLEYHA! .. Mukabele: Üzerinde kanlı beyaz gömleğin Rüzgarın ve rayihanla gelirsin Kopar içimde fırtınalar, bozgun yerine uğrar ardından yüreğim Tutunamam ki bakışlarına Uçurumlarından gözlerinin Düşerim dipsiz kuyulara Yusuf yerine, ben Züleyha.. İtiraf: Hatta hep sana gelmelerim Biliyorum özrüm kabahatimden ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi