![]() |
BİLARDO sizce ne demek, BİLARDO size neyi çağrıştırıyor? * sabırlı ve işi bilen bi hocayla pek bi çabuk örenilen ve zevk alınan oyun... bknz. ıstakayı topa uygun açıyla dürtmece ve ilgili diğer topları deliklere göndertmece, ancak siyah topu en son sokmaca. ilk seferinde karşı takımı 6-2 yenmece [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) kankimle oynamak ayrı bir güsellik katar oyuna ) amerikan bilardosu zeka oyunudur.........siz de de bu zeka var....... çok uzun zamn olmadı öğrenmeye başlayalı ama çok yol katettim,bilgiç bilgiç mudahele eden tipler mevcut olmasa zamanla daha da iyi olacağımı umuyorum üç bant iyi oynarım kendine güvenen arkadaşlar varsa ben buradayım [img]/images/smilies/smile.gif[/img] carom3d... http://www.carom3d.com/download/download_client_1.asp Birkaç kez oynamaya çalışma girişimlerim başarısızlıkla sonuçlanınca "zaten biz bu sopayla bu toplara neden vuruyoruz ki? " sorusuyla kendimi avuttuğum oyun... pilardoya veriyonuz paraları pilardoya pilardo.... cinnet geçiren o hoca geliyo aklıma.))))))))))))))) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:31 PM. |