![]() |
BÜYÜK FİLMLERDEN BÜYÜK REPLİKLER sizce ne demek, BÜYÜK FİLMLERDEN BÜYÜK REPLİKLER size neyi çağrıştırıyor? * Filmin ismini bilmiyorum, başlarını izleyemediğim için büyüklüğü konusunda da bir yorum yapamıyacağım ama diyalog Hülya Koçyiğit ve Ayhan Işık arasında geçmektedir. Hülya Koçyiğit - daha fazla mesud olamam Ayhan Işık - bana öyle gülümseme, seni daha fazla sevemem.. (bknz. budur) Hz. Hamza (anthony Quinn) : neden çalışiıyorsun bırak biz yaparız.sen peygambersin. allahın peygamberi tuğla taşımamalı.. Hz. Peygamber (ses yoktur diğer oyuncunun ağzından söylenir) : evet ben allahın peygamberiyim ama ben bile sonumun ne olacağını bilmiyorum.. Çağrı filminden.. maymun kral ucubeye hakaret etme... madagaskar ilyas:asyam.. al yazmalım.. asya(iç ses) : samet baba demişti.. onu babalığa seçmişti.. sevgi neydi? sevgi iyilikti, dostluktu. sevgi emekti.. (cemşite doğru yürümeye başlar) ilyas:asya.. asya, samet ve cemşitle giderken bir durur, döner. ilyasa bakar asya(iç ses) : durursam bir daha kurtulamam.. ilyas(iç ses) : ziyanı yok, gülüşü yeter bize.. asya(iç ses) : yüreğim kaydıysa günah mı? ilyas(iç ses) : çamura saplansam yardıma gelir misin? asya(iç ses) : elini tuttum.. sıcacıktı.. yüreği elimdeymiş gibi.. ilyas(iç ses) : elinden tutuversem benimle gelir mi? asya(iç ses) : seninim işte.. alıp götürsene beni.. -Hektooooooooooooooooooorrr.....! Troy. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:49 AM. |