Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| BABALAR GÜNÜ sizce ne demek, BABALAR GÜNÜ size neyi çağrıştırıyor?Serbest Kürsü ve Sözlük BABALAR GÜNÜ sizce ne demek, BABALAR GÜNÜ size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız *
Babam olduğu için çok mutluyum…Sahip olduğum en iyi arkadaşım, en iyi dostum, can yoldaşım, sevgilim, yüreğimin acıyan tarafısın…Babalar günün kutlu olsun babacım…
Olur da bir gün dönersin diye hep o günü bekledim…He o günün hayaliyle yaşadım…Atmadım atkını, karlı bir ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
08-01-2009, 06:47 PM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| BABALAR GÜNÜ sizce ne demek, BABALAR GÜNÜ size neyi çağrıştırıyor? *
Babam olduğu için çok mutluyum…Sahip olduğum en iyi arkadaşım, en iyi dostum, can yoldaşım, sevgilim, yüreğimin acıyan tarafısın…Babalar günün kutlu olsun babacım…
Olur da bir gün dönersin diye hep o günü bekledim…He o günün hayaliyle yaşadım…Atmadım atkını, karlı bir kış gününün karlı sabahında çıkıp gelirsen üşümeyesin diye…En çok sevdiğin tütün kolonyasını saklıyorum, seni her özlediğimde açıp içime çekiyorum, benliğimde ruhumda üzerimde senin kokun olsun diye…
Biliyorum sen hiç gelmeyeceksin…Ben hep seni özleyeceğim ama sen hiç gelmeyeceksin…Üşüyorum baba, atkın yetmiyor beni ısıtmaya, tütün kolonyası yetmiyor seni bana getirmeye… Canım çok acıyor baba… Canımı acıtanlar var ve canını acıttıklarım, sen olsaydın kızardın bana, "merhametli ol insanlara karşı, kendine karşı merhametli ol. Dünyaya iyi filizler dik ki gün gelip sana meyve versin hayattaki en güzel ağaçların…."
Seni çok özledim babacım…Bana sımsıkı sarılmanı, saçlarımı okşamanı, dizlerine başımı bırakıp da bana hikayeler anlatmanı, göğsüne rastlanıp da "babaaammm" demeyi… Seninle birlikte yaptığımız doyasıya kahkahalarımı özledim babacım… Artık çok fazla gülmüyorum babacım, kahkahalarım seninle yarım kaldı, yüreğimin yarım kalması gibi babacım…
Seninle öldüm ben babacım ve seninle yeniden yaşama dönmek istiyorum…
Seni seviyorum babacım, yaşarken nadir söylediğim, öldüğünde ise her sabah kendime tekrarladığım şeyi yazıyorum ve haykırıyorum sana "seni seviyorum babacım hem de çok seviyorum".
Rabbim sana rahmet eylesin, varsa günahların yaradanım seni bağışlasın, acı çektirmesin oralarda…Üşümeyesin babacım atkın bende,
Kollarından daha güvenli, daha huzurlu ve yüreğinden daha sıcak başka bir ülke yokmuş babacım…
Seni çok seven biricik kızın
ESRA DİLAN OGAN
Babası olanların ne kadardeğerli birşeye sahip oldukları...
Babaya duyulan sevginin alınan hediyeyle kanıtlanmaya çalışıldığı gün......
hangi babalar denilesilerin de günü olan t-shirt alımı günü
günlerini gün eden insanın, 'kardeşim öyle bi eğelendik öyle bi eğlendik ki babalar gibi..' dedikleri güne verilen ad.
ben daha yeni babamı kaybettim.BABASIZ geçireceğim ilk babalar günü babamın babalar günü kutlayamayacağım için çok üzgünüm.Babalar günü ile ilgili televizyonlarda babalar günü kutlanıyor.O zaman canım hiç birşey yapmak istemiyorum içimden sadace ağlamak geliyor.BABAMI ÇOK AMA ÇOK ÖZLEDİM VE BABAMI ÇOK SEVİYORUM.
babamın öldüğünden bu yana babalar gününü daha iyi anladım ama bi yandan da nefret ettim babam öldükten sonra bi anlamı kalmadı o günde yapabileceğim tek şey babama dua etmek ben babamı çok sewiyorum hiç bi zaman ondan ayrılacağım gelmezdi aklıma ben hep onun küçük kızıydım ben onu kalbimde yasatıyorum onu çok seviyorum hep baskalarına imremdim babalar gününde babamın yerine amcama sarıldım ama yetmio amcam benm babam gibi olamıo babamın yeri çok ayrı herkese göre şimdi babam bana cok uzak ama bana göre bana en yakın olan kişi babam o benm kalbimde hiç bizaman ölmedi bunu beynime kazıdım hiç bi zaman da değişmicekbabasız kalmak çok kötü bişey bazen düşünüyorumda babam olsaydı hayat dahada değişik olurdu o yüzden simdiden söylüyorum babanızın değerini bilin eğerki birgün giderse pismanlık duymayın simdiden değerini bilin babalar günü sadece bir gün değildir biz babamızı her zaman anmalıyız sadece bir günde değil babacığım seni çoooooooookkkk seviyoooruummm
babacığım yanımda yoksun ama ben seni çooooooookkkkkkkkkkkk sewiyorum seni çok özledim[img]/images/smilies/frown.gif[/img]
saçma sapan günlerden biri işte insan sevdiğine sevgisini bir güne hapsetmemeli
Kaynak:Antropoloji Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |