![]() |
BABAM VE OĞLUM sizce ne demek, BABAM VE OĞLUM size neyi çağrıştırıyor? * Herkesin gözyaşlarına sahip olamadığı bir sahne vardı... Oğlunun gidişinden kendini sorumlu tutan babaya, daha doğrusu sebepli sebepsiz gidişlere verilebilecek en güzel örnekti... ' Dağ olsan durmaz ' diyordu... 'Durdur durdurabilirsen ' Niye koydu ki bu sahne öyle herkese? Dur diyemedikleriniz mi geldi aklınıza? Ya da durduramayanlar mı? Kılıf mı aradınız yoksa günlerdir, yoklayan damlalara? onun gidecek bir yeri yok. ona bir oda ver baba. ya filmin komik yerlerinde herkes güldü yanımda oturan adam hiç gülmedi bu duygusuz ağlamazda şimdi dedim döndüm bi baktım hıçkıra hıçkıra ağlıyo o dakkadan sonra filmi zor izledim ztnn ama bnce gelmiş geçmiş en iiii türk filmlerinden hayatımda izlerken agladıgım tek filmdi........muhtesem [img]/images/smilies/smile.gif[/img] bu filimde ağlamayanlar insan dğildir bence hatta insan evladı değildir... Saçma sapan bir film..Bu filmlerde ağlayan salaklar için bence bu tip filmlerin başına büyükçe bir 'Bu sadece bir filmdir' yazısı ilave etmek gerekir.. cinamada ağlamaktan fenalaştığım ve ve filmden çıktıktan sonra herkezinde benim gibi ağlamaktan fenalaştığını anladığım tek film... İlk Sahnesi iyiydi, onun dısında bence vasat, Cagan Irmak hatrına izledim. babam ve oğlumu. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:05 AM. |